Trebao bi uskoro u kupovinu nekog ultrazoom-a, i jedina zamjerka na Canonu S5 je šta nema širokokutni objektiv kao konkurencija u tom razredu.
Ima li kakvih naznaka o nasljedniku S6 ili S7 ?
I kada bi se mogao očekivati?
Trebao bi uskoro u kupovinu nekog ultrazoom-a, i jedina zamjerka na Canonu S5 je šta nema širokokutni objektiv kao konkurencija u tom razredu.
Ima li kakvih naznaka o nasljedniku S6 ili S7 ?
I kada bi se mogao očekivati?
koji stativ da si uzmem za s5?!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Koji god uzmeš je dobar jer je aparat ispod kile. Diskutabilno je da li hoćeš punu visinu ili neki koji stane u džep. Puna visina neka ne bude ispod 150cm, a od malih ti je jako prakričan Jobo Gorillapod. Dobre cijene su ti u Praxisu. Tamo imaš Cullmanna i Jobo.
Sony SLT-A77, A900, Sigma 18-200, Minolta 50/1.7, Samyang 8mm, HVL-F56M, Arax 35/2.8 T/S; 80/2.8 T/S
Sony 24-70ZA/2.8, Sony 70-200/2.8G, Sony 16/2.8, Sony 50/2.8 makro, HVL-58M (2)
Bok! Evo već neko vrijeme kupujem fotić i na kraju sam se uglavnom odlučio za S5 IS, budući da mu je cijena dosta pala.
Ono što bih pitao ljude koji imaju ga imaju, je to da svi pišu da slike pri višim ISO imaju velik šum, tj. loše ispadaju. Koliko vidim po recenzijama to je tako, ali u najvećem broju slučajeva razliku vide ljudi koji se profesionalno bave fotografijom. Prema tome, koliko to poteškoća stvara pri normalnom snimanju (prvenstveno po danu i u zatvorenim, ali dobro osvjetljenim prostorima) i kakva su vaša iskustva. Fotografijom se ne bavim ozbiljno, ali bih htio imati neki malo bolji fotić (ne SLR) u odnosu na dosadašnji.
I da ne otvaram novu temu... Nudi li Canon štogod bolje za slične novce (npr., SX100IS, A 640). U igri je bio i Panasonic Lumix DMC-FZ8. Pri ovome "bolje" mislim na bolju kvalitetu slike aparata koji nije u potpunosti idiot.
Tnx.
Sony SLT-A77, A900, Sigma 18-200, Minolta 50/1.7, Samyang 8mm, HVL-F56M, Arax 35/2.8 T/S; 80/2.8 T/S
Sony 24-70ZA/2.8, Sony 70-200/2.8G, Sony 16/2.8, Sony 50/2.8 makro, HVL-58M (2)
Bookmarks