ok... što je tu je... review slijedi...
ok... što je tu je... review slijedi...
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Mislim da je Canon ovog puta razocarao.Zadrzati se na istom senzoru,istom rasponu objektiva,bez povecanja sirokog ugla......promasaj.Taj eksterni blic ukoliko je kvalitetan kostace minimum ko pola aparata a bogami i vise.Mislim da ce ko ima para za dodatni blic,sigurno imati i za kakav takav DSLR.Bio sam Canonv fan i jedva cekao da izadje naslednik S3,ali mislim da ce sve aparate iz ove klase(posle mnogo pregledanih snimaka), definitivno pojesti Fuji 6500 ili 9600,narocito po kvlitetu slike(koji je valjda i presudan).
Pozdrav.
s jedne strane nije to tako ni lose sto s5 i nije bas napredovao ....s3 bi trebao pojeftinity, pa potencijalni kupci dobiju cool foto za malo love
sve u svemu, canon je nesto morao napraviti jer konkurencija je nemilosrdna i izaslo je dosta novih foticha...
meni osobno s5 djeluje ljepse, no nije sve i dobro ako je lijepo![]()
RoBee
Procitao gomilu reviewa i misljenja korisnika, a nigdje nisam naletio na recenicu koja ovako dobro opisuje motive kreacije i distribucije S5 IS modela.
I doista sto vise citam o doticnome modelu, sve vise mislim da je nastao vise pod pritiskom marketinga i produkcije novih modela sa strane konkurencije, nego li iz razloga sto je Canon imao spreman i dobro odradjen projekt.
Ipak, kako Canon izvjestava, polucuje dobre prodajne rezultate.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks