Pošto sam ovih dana "ubo" S3 ne zanima me dok ne izađe serija S15 IS
hehehehe!!!
Osim večega ekrana, zuma i broja točaka nije baš i neka razlika a tko je treba neka uzme SLR.![]()
Pošto sam ovih dana "ubo" S3 ne zanima me dok ne izađe serija S15 IS
hehehehe!!!
Osim večega ekrana, zuma i broja točaka nije baš i neka razlika a tko je treba neka uzme SLR.![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Sve je lijepo u ovom aparatu ali me razočarao sljedeći detalj
• 1/2.5 " Type CCD
• 8.0 million effective pixels
Čemu ovako maleni senzor? I baš me zanimaju fotke koje će ovaj aparat dati. Ako budu bolje od konkurencije onda je to barem neki dokaz da i manji senzori mogu dati kvalitetnu sliku na visokim ISO postavkama.
Camera Obscura - the best camera ever :)
Ovako visoka rezolucija na ovako sitnome senzoru, po meni mora se negdje ocitovati u vidu kakve mane na forografijama. Bila to odredjena kolicina suma, pogotovo na visim ISO vrijednostima, ili odredjeni manjak u ostrini ili prikazima detalja... Pitanje je samo zamjetnosti i kolicini pojave ovih nezeljenosti. Taj parametar treba promatrati imajuci u vidu i cijenu aparata i grupu korisnika kojima je namijenjen, odnosno njihove prosjecne zahtjeve prema fotografskim rezultatima.
Mene osobno najvise smeta izostanak sirovoga formata kod ovakvoga modela. Sirovi format ne bi trebao biti privilegija SLR fotografije i bio bi vrlo, vrlo dobrodosao i u ovom Canonovom modelu.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks