= Citat = Izvorno postao bpodnar Pregledaj post
Pa nema razloga, tko mi može zabraniti otvaranje novog accounta? Mogu ih otvorit 101 ak hoću.
Zao mi je da si imao navedenih problema.

Takodjer, nazalost, nisi jedini. Kako sam na PM - ove uredno odgovorio clanovima koji su imali istih problema kao i ti, taj se problem zna javiti ako mijenjaju podatke u profilima, posebno, default E-mail adresu.

Nakon st se vrati stara E-mail adresa u profil, problami obicno prestaj. Staru E-mail adresu moze vratiti korisnik osobno, ako se moze ulogirati na forum i pristupiti uredjivanju svoga profila, ili mu je ako navedeno nije u mogucnosti uciniti, moga u profil vratiti ja ili bilo koji admin.

Nadalje, otvaranje i pogotovo istovremeno koristenje vise od jednoga accounta je protivno pravilima foruma i za to je regulirana kazna. Kazna je trajni ban na novo otvoreno korisnicko ime i barem tjedan dana na staro. Svakim novim otvaranjem novoga korisnickoga imena, svako se novo trajno udaljava sa foruma, a na staro se dodaje po tjedan dana kazne, koja se na taj nacin akumulira.

Stoga ako imate problema, jos jednom napominjem, ne otvarajte nove korisnicke profile vec se obratite bilo kojemu adminu na PM. Za sada najbolje meni jer sam najcesce na forumu.

Ako se ne mozete ulogirati i ne mozete poslati PM, obratite mi se na xbimbix@gmail.com