...............,
Mene ce sutra/danas definitvno netko![]()
upravo sam zavrsila sa FFSintom i da sve ikone lijepo rade, ali sadrzaja privatnih vise nema nema a beckup sam radila sa nekim lijevim programom koji mi je sve izgubio ........(mozda sam sama) ali idemo dalje cijena mojeg ne/uspjeha je ili ce biti placena !!!
Uostalom to je par "jadnih" fotki i glupih usudila bi se reci infantilnih poruka pa valjda je moja "mob-kultura" vaznija od toga !![]()
Nego u vezi vodafona,ti kazes da je trebalo sve nestat, ali meni nije nego mi se samo oslobodila tipka i to na "set",a linkovi vodafona su ostali i jasno ne brisu se!? mozda zato sto ja to nisam delitala taj magic nego ga premjestila, a ne znam gdje uglavnom sa opcijom premijesti iz VSFE-a !?
Lijep poz i hvala jos jednom !
P.S.
Ponudit cu joj apstraktnih 100€ za taj telefon jer neke se stvari ne mogu kupiti kako su ono rekli .... novcem (MC)
Eto, ziva sam ifamozni C75 je u mojem vlasnistvu, zamjenila sam ga za sonyk750i i nije mi zao jer...... Sve radi Ok(nestali su i linkovi vodafona-"restart") samo sad mi fali hrvatski izbornik, a na simensomaniju(cz) nemam pristup i nejasno je zasto
!?
Di mogu jos to pronac i koji program upotrjebit, koliko se sjecam ja sam one latvijske... ubacila sa winswapom4.18

) ali idemo dalje cijena mojeg ne/uspjeha je ili ce biti placena !!!

Odgovori uz citat
Bookmarks