Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 18 od 18

Tema: C75 pomoc

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Bodovi
    6.820
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.820, Nivo: 19
    Bodovi: 6.820, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...............,
    Mene ce sutra/danas definitvno netko
    upravo sam zavrsila sa FFSintom i da sve ikone lijepo rade, ali sadrzaja privatnih vise nema nema a beckup sam radila sa nekim lijevim programom koji mi je sve izgubio ........(mozda sam sama ) ali idemo dalje cijena mojeg ne/uspjeha je ili ce biti placena !!!
    Uostalom to je par "jadnih" fotki i glupih usudila bi se reci infantilnih poruka pa valjda je moja "mob-kultura" vaznija od toga !

Nego u vezi vodafona,ti kazes da je trebalo sve nestat, ali meni nije nego mi se samo oslobodila tipka i to na "set",a linkovi vodafona su ostali i jasno ne brisu se!? mozda zato sto ja to nisam delitala taj magic nego ga premjestila, a ne znam gdje uglavnom sa opcijom premijesti iz VSFE-a !?
    Lijep poz i hvala jos jednom !

P.S.
    Ponudit cu joj apstraktnih 100€ za taj telefon jer neke se stvari ne mogu kupiti kako su ono rekli .... novcem (MC)

Eto, ziva sam i famozni C75 je u mojem vlasnistvu, zamjenila sam ga za sonyk750i i nije mi zao jer...... Sve radi Ok(nestali su i linkovi vodafona-"restart") samo sad mi fali hrvatski izbornik, a na simensomaniju(cz) nemam pristup i nejasno je zasto !?
    Di mogu jos to pronac i koji program upotrjebit, koliko se sjecam ja sam one latvijske... ubacila sa winswapom4.18
    Zadnji uredio marta06 : 17-05-2007 u 14:31

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Unlock - otključavanje Motorola
    By Inovator in forum Motorola
    Odgovora: 1254
    Posljednji post: 11-07-2014, 00:40
  2. s45i unlock
    By wuzumao in forum Siemens do X4x
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 02-03-2006, 22:04
  3. Siemens M55 unlock i jos neke stvari na....
    By sezam-picika in forum Siemens X5x
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 19-10-2003, 19:18

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove