Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 18 od 18

Tema: C75 pomoc

Hybrid View

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Idemo redom. Prvo trebaš instalirati drivere za DCA-510 odnosno trebaju ti USB-COM driveri. Najlakše ih je naći ako instaliraš Mobile Phone Manager, koji će ti ionako trebati.
    Znači kad priključiš kabel bez mobitela računalo mora prepoznati New hardware device. U većini slučajeva ako je instaliran MPM instalacija drivera će proći automatski. Ako računalo samo ne nađe drivere, driveri se nalaze u C:\Program files\MobilePhoneManager\Driver\USB to Serial . Ovisno o verziji MPM mogu postajati male razlike, ali to ćeš shvatiti.
    Nakon instalacije drivera pokreni MPM, a možeš i neki drugi program za komunikaciju između mobilela i računala, ali samo jedan istovremeno. Priključi mobitel na kabel, unutra treba biti SIM kartica koja radi i prvo iskopiraj sve mape s mobitela negdje na računalo. Isto tako napravi backup svih podataka koji su u mobitelu. Ako nešto krene po zlu, sve se može ispraviti i vratiti osim onog što je korisnik sam unio (adresar, poruke, melodije..).
    Sad kad si se osigurala, kopiraj midlet getcodes.jar u mobitel (mapa Java\jam\Aplications\getcodes) ovu zadnju mapu napravi ako je nema.
    C75 ima tvornički jednu manu pa su Aplikacije dostupne jedino kao prečac na tipkovnici tako da ih postavi na jednu tipku i pokreni. Nađi getcodes i pokreni ga. Pričekaj da ti izračuna HASH i ESN i dalje slijedi upute iz svog linka.

SiMoCO (SiemensMobileControl) je isto program za komunikaciju između mobitela i računala.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Bodovi
    6.820
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.820, Nivo: 19
    Bodovi: 6.820, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Korak drugi uspjesno izvrsen, naime pomocu getcode-a sam dobila ESN i HASH,i
    uspjela sam doci do SKEY-a odnosno do BKEYA, tako da sad imam sve kodove, to sam radila pomocu papue 0.9.7eng.
    Tutorijali su pisani cini mi se za starije verzije te papue , a ne bi voljela uprskat sad kad sam pred "Rimom" da ne vidim Papu

Sta sad dalje s tom mojom verzijom papue 0.9.7eng ili mozda ima jos nesto jednostavnije vec kad imam sve kodove????
    Please and thanks in advance !

P.S.
    Imam vremena cijeli tjedan za to rijesit jer sam izmislila prezauzetost znas ono u stilu ko da mi je taj tvoj ..... telefon jedina briga

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Unlock - otključavanje Motorola
    By Inovator in forum Motorola
    Odgovora: 1254
    Posljednji post: 11-07-2014, 00:40
  2. s45i unlock
    By wuzumao in forum Siemens do X4x
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 02-03-2006, 22:04
  3. Siemens M55 unlock i jos neke stvari na....
    By sezam-picika in forum Siemens X5x
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 19-10-2003, 19:18

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove