sat je šugav
It's nice to be important, but it's more important to be nice
sat je šugav
ma smece, panasonic nezna napravit mobitel i bok. to smo vec zakljucili... danas sam prosurfo x70..... ogroman je...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
pa ti si onda kupi G51... taj bu ti dovoljno mali...
mene živo zanima kaj će na X700 bit iskorišteno od series 60 platforme, kaj će sve utrpat u njega po defaultu... i koliko će memorije dati na raspolaganje za aplikacije i ostale stvari.
ma nije stvar u velicini neg ne kuzim kad je vec tako skup mobitel zasto ne naprave kako spada da moze bit konkurencija drugima...... npr reza kamere...... mislim steta je.....
Ništa posebno
meni se isto ne sviđa sat na vanjskom displeju,al unutra je dizajn super.mislim da ljepši još nisam vidio.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
meni panasonic ima dobru kameru a sve ostalo SHROT
chevapi for men
ma kakva reza kamere? kakav šrot? Pa koji vam je?? Ja sam evo zadrti SE-ovac ali tvrdim da su Panasonici najkvalitetniji telefoni kaj postoje! Bez obzira na nedostatak tehnologija, tj. kašnjenje s uvađanjem najnovijih tehnologija. A ak vam je bitna reza kamere kupite si digitalac!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
to ovisi kako tko gleda na stvari...... ja nebi nikad uzo panasonic dok ne naprave rezu kak spada......
o kvaliteti je glupo govorit.... i nokia i SE i samsung su kvalitetni...... ionako nitko ne kani imat mob 100 godina...
Bookmarks