Jel bi mogo neko usporedit sa 6020 trajanje baterije, jer ja više koristim mob samo za hitne pozive i tu itamo neki sms, ili ak treba sliku okinut. I ovak mi traje do 5 dana stim da ja gasim prek noći mob da me nebi ko budil.
Jel bi mogo neko usporedit sa 6020 trajanje baterije, jer ja više koristim mob samo za hitne pozive i tu itamo neki sms, ili ak treba sliku okinut. I ovak mi traje do 5 dana stim da ja gasim prek noći mob da me nebi ko budil.
http://dcigleneckiphoto.wordpress.com
Nokia 6020, 6120C, E72, E6, Lumia 930, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S9+
Sa 6020 se nikako ne može usporediti. IMO-ako je N70 mašina što se multimedije tiče, 6020 je mašina po pitanju baterije. Takvih mobitela je danas sve manje na tržištu (pogotovo Nokia), pa ti je moja preporuka-čuvaj si svoju 6020 jer trenutno nećeš dobiti bolju Nokiju po pitanju baterije (osim monokromatskih 1110 ili 1112).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
imam problema s trajanjem baterije. mobitel isključim na pet crtica upalim ga za dva sata i onda pokazuje samo jednu crticu, zatim ga opet ugasim na pola sata i više nemogu upalit mob jer je baterija prazna. (to je jedna od mnogih situacija).
druga situacija je da mob sa 4-6 crtica prije spavanja ostavim upaljen i kad se probudim mob je ugašen jer je baterija opet prazna.
samo da napomenem da nikakva aplikacija ne radi u pozadini.
jel zna tko u čemu bi mogao biti problem? razmišljam da ga odnesem na garanciju,ali nisam siguran kaj bi oni mogli tu napravit što se tiče tog problema??
zbog tog problema ostajem bez moba kad mi je najpotebniji za zvanje![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Bookmarks