jel imas zone alarm?
naime, otkad imam instaliran skype, često mi se dogodi da mi se, bez ikakvog vidljivog razloga ugasi komp!
to se ugl. dogodi dok pričam i radim nešto drugo na netu. pokaže mi ovu poruku:
ja sam okrivila skype jer mi se počelo prečesto događati otkad ga imam, ali je li moguće da je u pitanju nešto drugo?
već mi se ovo dogodilo prije, ali samo 2 puta i prestalo, ali otkad imam skype, već nekoliko puta. zadnji put je bilo stvarno bolno, budući da mi je fajl na rapidshareu došao do 92%.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
jel imas zone alarm?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
da, zašto?![]()
.
e sad ti ja ne znam tocno, ugl decko mi je imo takvih problema kad mu se zone alarm updejto, nije mu se opce mogo dic sistem osim u safe modu, i cim je mako ZA sa kompa sve je radilo normalno... probaj malo oko njega prtljat sumnjam da ti je problem u skypeu...
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
dakle, problem je što se njih 2 ne slažu?
zasad sam makla skype, barem dok ne nađem neko rješenje za njihovu suradnju. ne bih zasad micala ZA, budući da on ipak ima korisnu funkciju na kompu...
.
Jer imas mozda kakvu novu komponentu? Meni je izbacivao blue screen zbog usb adaptera za net, frendu i sestri isto radi graficke, pa moze bit ako si stavljala sta novo da je zbog toga...Cisto sumnjam da je zbog skype-a.
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
A da umjesto Zone Alarma pokušaš sa lakšim Kerio Firewallom? Meni se više sviđao od ZA.
nemam ništa novo na kompu (imam doduše, imam novi modem za adsl, ali on se zadovoljio time da mi je prva 2-3 dana blokirao komp (bez blue screena) i sad radi bez problema)
sad sam pokušala namjestit ZA kako su napisali na stranici od skype-a, a ako ni to ne upali, onda ću probati taj Keiro firewall...
usput, jesi li siguran da s njim normalno radi?
.
Probaj.Meni je Zone Alarm jeo puno resursa, pa sam ga se riješio, a već duže vrijeme nemam nikakav firewall.
Hmm, a moglo bi ti to bit i do modema, jer blue screen se ne pojavljuje redovito, meni je taj adapter ledio ekran dok sam bila na netu stalno, ali BS se pojavljivao tu i tamo, kako kad, nekad jednom tjedno, nekad nije po mjesec dana i vise, a od kad sam ga maknula ima vec jedno 6 mjeseci da se nije uopce pojavio. Uostalom, vidjet ces, isprobaj mogucnosti sa firewallom i skypeom, pa ako se i dalje bude pojavljivao, onda prvo probaj skinut nove drivere za modem.
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
i ja dugo nisam imala nikakav pa su me uvjerili da moram imat nešto instalirano.
dakle, sad slijedi metoda pokušaja i pogrešaka...
@peky
stvar je u tome, da ja uopće nemam instalirane drivere za modem. ja sam njega samo uštekala u komp (LAN1) i on je radio...![]()
.
Ja sam obnovio sistem i sve se izbrisalo,tako i Skaype..
E sada ja skinem Skaype normalno i kada se instalira bude ovo http://zaslike.com/viewer.php?file=a...591zt239nf.jpg i nmg ga instalirati fino,a ni logovati kako treba !!
P O M O C !!
Bookmarks