Kako trajno obrisati podatke s memory sticka na SE mobu, ima li koji program za to?
Kako trajno obrisati podatke s memory sticka na SE mobu, ima li koji program za to?
card-reader?
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
kak trajno? kaj se moze i ne trajno obrisat?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Ma nisam mislio na to što vi mislite, i kad se formatira HDD ili MS podaci se mogu povratiti određenim programima. Zato postoje programi poput ERASERA koji podatke prepišu mnogo puta tako da ih se ne može vratiti, meni treba jedan takav program za MS
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
pa samo format disc na kompu i za cas gotovo!!!
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Pa spojis MS preko card readera na komp, onda ti se ponasa kao obican disk i mozes ga brisati sa cim hoces, pa i tim ERASEROM.
Pa nabavi ili posudi od nekog. To ti je nekih 100-150 Kn, ima ih u svim ducanima racunalnom opremom, a to je IMHO isplativa investicija, barem meni (imam memory cardove u dva moba, digitalcu i Palmu).
kaj nemreš to izbrisat u mobu,a taj card reader nije ti to skupo
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
ovdje u BiH su readeri od 4 do 10 Eura, ja sam sebi uzeo Kingstonov 4in1 za 7 Eura.
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Ma može se to i bez card readera, recimo našao sam na netu program Mediawiper, on služi upravo tome, brisanju s USB-a i eksternih diskova i memorija, ali demo briše samo 25% MS![]()
Hm, a kako bi koristio taj Mediawiper na kompu bez card readera?
Mozda da ti mob glumi card reader? Pa, moze i tako, ali svejedno mlslim da je preko card readera lakse i brze.
Pa ima u opcijama moba, Formatirati eksternu memoriju...
datoteke - opcije - stanje memorije - memory stick - opcije - formatirati MS
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks