Prikazujem rezultate 1 do 25 od 163

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    SE K700i / D600
    Operater
    Tele2 / Vip
    Godina
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni nista ne radi, niti wap, niti MMS,.... Stalno mi kaze da je greska u gprs postavkama, a za MMS mi kaze kad postavljam postavke preko sms-a da mi mobitel (V500) ne podrzava wap i mms, mislim kakve su to gluposti?!?!? Da bar mogu aktivirati knockout tarifu,... pa ajde,.. reko bi bar mi nesto radi,.... ali ovako,... nista od noviteta telaca,.... ako i odem da mi promjene SIM, opet mi to nije garancija da ce sve prosljakati, kao sto neki ovdje navode,.... ovo je kao PAT pozicija

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ri_capitano Pregledaj post
    Meni nista ne radi, niti wap, niti MMS,.... Stalno mi kaze da je greska u gprs postavkama, a za MMS mi kaze kad postavljam postavke preko sms-a da mi mobitel (V500) ne podrzava wap i mms, mislim kakve su to gluposti?!?!? Da bar mogu aktivirati knockout tarifu,... pa ajde,.. reko bi bar mi nesto radi,.... ali ovako,... nista od noviteta telaca,.... ako i odem da mi promjene SIM, opet mi to nije garancija da ce sve prosljakati, kao sto neki ovdje navode,.... ovo je kao PAT pozicija
    mozda je tebi nepoznanica...ali 444 je szk...i tamo ti odmah aktivraju knock out....mozda bi trebalo ovdje to napisati 1000000puta da to netko skuzi....
    karticu treba promjeniti i teta u ducanu ce provjeriti dali radi....nem ovdje nikakve pat pozicije...mrdi guzicu do nekog centra i tipkaj 444 a ne parodiras sa pat pozicijama....

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove