eto i ja ga kupih danas.. krug se kako se čini polako širi.. naime ja do prekjučer nisam planirao kupovati mobitel.. do danas sam imao smeće od moba, motorolu c115, koju sam kupio u konzumu za 300 kn.. mob nema ništa osim poruke i poziva, ali eto nekako nikada nisam patio na mobove.. no kako mi je ta motorola zbilja počela odlaziti k vragu, odlučio sam se pogledati malo ponudu .. skoro sam uzeo k750i, ali me je tada jedan frend nagovarao, na v630i, ali nije mi se svidjela brandirana vodafone verzija i onda sam slučajno naletio na jedan od vaših chatova, negdje iz četvrtog mjeseca, compov, malena i ekipa.. smijao sam se do suza čitajući kako ekipa skenira opcije mobitela kemija verzije, flešira ovo ono.. propuco sam i morao sam ga uzeti.. no naravno prije sam iscrpno isčitao sve što sam o k550i našao na netu..i to na 4 jezika .. i zbilja sam zadovoljan, izvrstan mobitel srednje klase... nisam požalio.. evo sada mi riknula baterija i prvo punjenje je počelo.. siguran sam da ću imati podosta pitanja ..nadam se da ćete biti susretljivi .. pozdrav svima ..