Evo da i ja napišem par stvari o K550i, budući da sam jučer postao ponosni vlasnik istog. Uzeo sam ga u VIP-u za 991 (točnije 962 uz gotovinsko plaćanje ) kn. Nema vodafone oznake i ikone, samo u glavnom izborniku umjesto originalnog "Play now" piše "Vodafone live". Nisam probao radi li na sve mreže.

Na početku me malo zbunio poklopac baterije, ima nesvakidašnje rješenje pa se treba prvo konzultirati s uputama da ne bi nešto polomili.

Mobitel je malen, lagan, dosta tanak, idealan za džep (pravi preporod nakon K800). Vanjski izgled mi djeluje elegantno, tipke su mi odlične, nisam se skoro uopće trebao navikavati na njih.

Meni i software je koliko sam primijetio potpuno isti kao kod K800i, što je odlično. Sam uređaj ima 73 MB unutarnje memorije, što je dosta za početak.

Kamera mi se čini ista kao kod K750, s malo više opcija. Ali još nisam prebacivao slike na komp pa neću još ništa sa sigurnošću tvrditi.

MANE: nakon gašenja mobitela resetirale su mi se prečaci u izborniku "moji prečaci"; poklopac baterije škripi pri pisanju poruke ili jačem pritisku tipke, nepraktično smještanje utora za punjač/slušalice/usb

Eto, to je to zasad...