to se meni dogadjalo i na k750 i na k800.nakon gašenja mobitela resetirale su mi se prečaci u izborniku "moji prečaci"![]()
to se meni dogadjalo i na k750 i na k800.nakon gašenja mobitela resetirale su mi se prečaci u izborniku "moji prečaci"![]()
Do sad na svim slikama nisam primecivao displej, ali sam naisao na neke slike gde je displej k550i tako los, tacno se vide pixeli.
Takodje i na videu koji je pravio compov uopste to nisam primetio izgledao mi je sasvim normalno, da li se primecuje ? ili je to na ovoj slici tako ispalo?
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Meni je displej savršen, rezolucija je taman dovoljna za te dimenzije i ne primjećujem nikakvu ispikseliziranost slike. Jedina zamjerka displeju ide na račun dosta slabe vidljivosti pod jakim suncem. No to svrstavam u normalne i ne tako strašne stvari.
Xpango ne donosi ništa. Ne trošite vrijeme.
Pitam jer nisam imao prilike da se upoznam sa displejom koji nije TFT.
Ali vidim da su TFT i TFD tu negde
A sto se tice rezolucije, ona je sasvim dovoljnaHvala na odgovoru
ja mislim da ne. mob je meni odlican i iskreno bolji od k750i, joystick nika dnije bio problem meni pa ne brojim to, ali velicina, memorija, dizajn, software a i kamera je uredu mada je losija malo od k750i ali kamere na mobu nisu ni namjenjenje ozbiljnom slikavanju tako da to nije ni previse vazno. mob je sasvim dovoljan za svakdasnje potrebe i dalje.![]()
Još ako ga flashiraš u w610 i kupiš hpm-82 sluške (što sam ja napravio) imaš savršen mob sa preko 20 sati čistog slušanja slušanja muzike, a uz umjereno slušanje (kojih 2-3 sata dnevno), oko 30-40 minuta razogovora dnevno i 15-20 poruka dnevno, baterija drži 3 dana bez problema! Ja sam prezadovoljan s njim!
eto i ja ga kupih danas.. krug se kako se čini polako širi.. naime ja do prekjučer nisam planirao kupovati mobitel.. do danas sam imao smeće od moba, motorolu c115, koju sam kupio u konzumu za 300 kn.. mob nema ništa osim poruke i poziva, ali eto nekako nikada nisam patio na mobove.. no kako mi je ta motorola zbilja počela odlaziti k vragu, odlučio sam se pogledati malo ponudu .. skoro sam uzeo k750i, ali me je tada jedan frend nagovarao, na v630i, ali nije mi se svidjela brandirana vodafone verzija i onda sam slučajno naletio na jedan od vaših chatova, negdje iz četvrtog mjeseca, compov, malena i ekipa.. smijao sam se do suza čitajući kako ekipa skenira opcije mobitela kemija verzije, flešira ovo ono.. propuco sam i morao sam ga uzeti.. no naravno prije sam iscrpno isčitao sve što sam o k550i našao na netu..i to na 4 jezika .. i zbilja sam zadovoljan, izvrstan mobitel srednje klase... nisam požalio.. evo sada mi riknula baterija i prvo punjenje je počelo.. siguran sam da ću imati podosta pitanja ..nadam se da ćete biti susretljivi .. pozdrav svima ..
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
U Sancta Domenici, na Maksimirskoj odmah iza križanja sa Harambašićevom (www.sancta-domenica.hr) po cijeni od 319 kn. Tamo imaju i originalne Sonyjeve MS Micro kartice po 222 kn/1 GB što je dosta jeftino.
Uh ali me iznervira da sony nema drivere za kabel uhhhhhhhhh koji bed ,sve mi radi i nemogu ga update ,jer nema drivera za vistu 64 bitnu,,,,,koja blamaža
nema ti jos updata tak da se nemoras ni truditi
Imam pitanje za korisnike k550.
Da li se vama gule tipke?
Naime meni se je počela guliti 3, 7 i pogotovo *, ali se je do pola već izgulio i natpis na poklopcu kamere.
Jel tako svima ili samo meni?
Napominjem da ne pišem s noktima, odnosno vrhom prstiju tako da mi nije jasno zašto se to događa
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
meni se yojstik guli... kao da je komad onog srebrnog otpo. tipke JOS ne.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
i meni je na w900 izguljen joypad ali je uredaj star godinu dana.
mozda je to neka mana kod SE i joypadima?
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
ni moj ne skripi... samo se guli... ali nije bas tak ko kod compova.... neda mi se slikat, nemam ga s cim slikat....
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
yarisblue de ti slike tipkovnice da i to vidimo..............
meni se nista ne guli star je 2 i pol mjeseca a kod mene je 3 tjedna i nista (bio je od clana ssilva)
----------Sony Ericsson----------
Evo ovako.
Fotić trenutno nije kod mene pa ga nemam sa čime slikati. U džepu gdje je mob nikad nije ništa drugo i na to jako pazim jer već imam iskustva sa napuknutim ekranima i sl.
Poslao sam mail SZK sonyericssona i odbio ovaj odgovor:
Postovani gospodine ********,
Hvala Vam sto ste kontaktrirali pozivni centar kompanije Sony Ericsson.
Molim Vas odnesite uredaj u jedan od nasih ovlastenih SE servisa i oni ce to promijeniti (ponesite jamstveni list). Pozivni centar kompanije Sony Ericsson se ispricava zbog poteskoca.
Pozivni centar kompanije Sony Ericsson vam zahvaljuje na iskazanom, interesu za nase proizvode.
Pozdrav,
Tamas Diosi
Pozivni centar kompanije Sony Ericsson
Danas zovem elektromagic pa ću vidjeti što će mi reći.
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
Zvao elektromagic i prvo ima rekao o čemu se radi i kažu mi da to nejde pod garanciju, ali da mogu doći promjeniti kućište i tipkovnicu.
Onda sam im objasnio da mi je SE support poslao mail i rekao da samo odnesem na popravak, bili su malo zbunjeni, stavili me malo na čekanje i onda mi kažu da slobodno donesem mob i da će sve biti rješeno besplatno![]()
![]()
![]()
Hehe tako je i u Srbiji, prvo vide da li mogu da uzmu pare od ljudi ako ne moze onda ce ipak da urade besplatno...ccc
Evo pre neki dan covek ubacio SIM karticu i izvadio i otisao mu sw, i zovne radnje i oni mu kazu da je to virus, da donese telefon na opravak, i to kosta 10e.
I on se lepo raspitao i kad je odneo, kaze on njima, za javu ne postoji virus, postoji jedan koji salje SMS poruke i to je to, daj recite mi koji je taj virus u mom telefonu i ja cu vam platiti.I ovi mu ubace novi sw i kaze ne morate nista da platite, besplatno je...
Bookmarks