kolko se sjećam nije uopće bio za evropsko tržište, kod nas i u evropi se prodavao x700 koji je kako si i sam naveo identičan ali sa drugačijim dizajnom a istim os S60
Zanima me ovaj mob, nije nov, ali nigdje ni traga ni glasa o njemu. Nit novo, ni u oglasniku i newsgrupama. Ima li toga uopće kod nas???
Po karakteristikama je kao x700, jedino ima izvrstan dizajn:
Info
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
kolko se sjećam nije uopće bio za evropsko tržište, kod nas i u evropi se prodavao x700 koji je kako si i sam naveo identičan ali sa drugačijim dizajnom a istim os S60
to je najtanji mob s os-om 60 i jos jedandokaz da symbijan telefoni ne moraju biti glomazni, vec samo upakirani u ''civilne'' mobitele. panasonic je u tome uspio iz prve, sto je jako pohvalno. inace imao sam panasonic x700, o mob je jako dobar. i dodje cak od 300-600knu oglasniku-bagatela.
mene isto vrlo zanima ovaj mob i dosta je privlacan tak da me također zanimaju pojedinosti u vezi moba ako ima netko vise informacija neka ih objavi??
nema ga tu,zaboravite...
onaj moj frend ga je kupio u njemackoj za 500 eura nabavio ga je cim je izaso
mob mu nije sjeo i prodo ga je nakon 16 dana koristenja za 2300kn
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
meni taj mob izgleda onako malo vise zanskastije i zato mi se ne svidja...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
šteta.našo jednog na ebayu, u americi. Večina onine shopova to više ne drži. Par njih ga nudi za ...khm...500 eura
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
nije se prodavao sluzbeno u evropi jer je za evropu bio namijenjen x700.
Mobitel mi stvarno po slikama super izgleda, već sam ga prije dosta vremena proučavao na GSMareni.
ajmo malo na konkrentnije odgovore, a ne cjepidlaciti, dakle tko ga od vasmoze dofurat u hrvatsku?
U trenutku kada je izasao u prodaju Panasonic je objavio da prestaje sa proizvodnjom mobilnih uredaja pa je X800 bio u krivo vrijeme na krivom mjestu.
Tocnije receno Alea se nije ni potrudila koji pribaviti za HR trziste.
Sto se tice gore napisanog da je umjesto njega dosao X700 to nije tocno jer je X700 stariji model.
Mogucnost dobave: jako, jako tesko jer ih je malo u EU a sve zbog gore navedenog razloga.
Izgled zenski - ni blizu jer mob izgleda do j..a !
ONE X & Sensation & Desire by HTC
A kako onda komentiraš modele poslje X800 kojih ima za nabaviti(istina da su rijetki ali svi Panasonici su rijetki) tipa SA6, VS3...
Koliko znam oni su izasli u isto vrijeme kada i X800, ali su telefoni koji se mogu prodati i sirim masama korisnika pa su se zato nasli u vecim kolicinama na trzistima.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Imao sam ga u ruci,od frenda,stari mu kupio u njemackoj,mob je dosta sporrrrrr,inace po izgledu lijep
Bookmarks