sony je bio dobar moj djecji san je bio sony z5![]()
Ma to zavisi ne pokvare se tako lako
Naj vise obicno displej ode
Prije neki dan mi je ispala nokija od frenda i displej je odma rikno
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
sony je bio dobar moj djecji san je bio sony z5![]()
chevapi for men
meni je moja ispala sa m visine i ni ogrebotina...
@kappa moj djeciji san je imati -z5, 8310, 8850gold, T28 ili T36...to su bili mobiteli
@smogovac pitaj bigbossa kako mu je zgrebana 7250-etka..imao sam je u ruci-za to moras bit majstor da to napravis...i znas kaj sam otkrio-ispod ofrbanog sloja boje sa strane nalazi se crna boja-fora...
btw jel ko prodaje maske za N7250 al da su ORGINALNE?? AKO DA NEK MI SE JAVI-HTJEO BIH LJUBICASTU I TAMNOSMEDJU..
ja sam ti vidio u jednom dućanu,valjda jesu org...pored,tj. blizu sheratona,crnu bi si ja ubo,80 kn dođe...ima za sve mobove...
Siemens A50 mi je uspio odletit do plafona dirnit ga i razbio je se na pod i iz njega je i kartica ispala al mu nis nije bilo
ma samo mi je nekolikoPoslao: vjeko
@smogovac pitaj bigbossa kako mu je zgrebana 7250-etka..imao sam je u ruci-za to moras bit majstor da to napravis...i znas kaj sam otkrio-ispod ofrbanog sloja boje sa strane nalazi se crna boja-fora...
puta pao, ali jednom je bilo sa 1.5m ravno na asfalt i jos je strugao sa zadnjom stranom nekih 2-3m
imam i crnu maskicu-platio sam je 30kn- al tri puta je kvalitetnije od orginalne maskice -uopce ne skripi!!
evo slike:![]()
alaaaaaaaa koji offtopic
Slike su odlicne (valjda cemo sad na ontopic)!
trenutno nemam inspiracije...
e da, super stvar kod 3200: duzim pritiskom na zvjezdicu(*) pale se dvije bijele diode ful jakog intenziteta na dnu mobitela! dobro dodje! evo i fotka odmah (nisu bas nesto jer je slikano sa digitalnom kamerom):
![]()
pogled iz drugog kuta:
![]()
![]()
daj odkud ti,ja bi to kupioooo...di si je ti kupio?Poslao: vjeko
imam i crnu maskicu-platio sam je 30kn- al tri puta je kvalitetnije od orginalne maskice -uopce ne skripi!!
evo slike:![]()
kupio sam je na standu (za bozic) -zmas oni standovi kaj su bili stavljeni...bilo je pun šurac maski za 7250-etku..ak oces ja ti svoju pprodam za 50knipak vrijedi vise od 30kn..
..crna boja mi se ne svidja - imao sam je prvi tjedan dana i finito
ak ne nađem u dučanu,može...
u redu javi pa se dogovorimo..
k.o.
mob je super samo mu ne mogu naci stopericu nigdje izgleda da je nema
A ti si sportista pa ti treba stoperica na mobu??
ajd nek mi netko kaže čemu EDGE na tome telefonu 3200 ???
ne kužim malo su zabrijali majstori u njolki
dobar grah daleko se čuje
EDGE za siroke mase, ko nema para za skupi telefon neka uziva, ako se ne varam to je bio prvi edge telefon
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
pa neznam da je bio prvi, ali to je isto ko da ti kupiš liniju koja može primati stereo dolby soraund na 500 mhz a to se ne emitira. u glavnom niš koristi![]()
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks