istina nokia 3200 jest namjenjena mladjem uzrastu. siemens st55 nije, to je ful sminkerski mobitel koji ima svojih mana (nema bluetooth niti ic, nema javu - govorka se da se moze stavit no orginalno je nema, neprikazuje ime kod isporuke poruka - barem moj mob nije, uzasno je sporrrrrrrrr, ful male tipke s kojima je nemoguce pisati poruku ako nemate pun k zivaca - k tome pomaze jos i sporost moba jel se lako zna desit da fulate slovo, prisiljeni ste spajat ga putem kabla kojeg u hr je skoro nemoguce nabaviti ili svi obecavaju da ce ga dobit, nemoguce je promjeniti ton poruke .....) no ima i svojih prednosti, hm da vidim ...................... hm................. ekran i cek da vidim jos .......................... znam da ih je bilo ................................. e da ekran.

poanta ako zelite sminkerski mob gdje vam nisu vazne funkcije moba te njegova sporost, na koji cete se samo javljati jer za poruke ziher nije kupit cete si siemens st55.

no zelite li da previse neizdvojite za mob (rekoh 1500 kn) a dobijete kameru, slusalice, dodatne maskice, brzinu moba te mogucnost nadodavanja igrica (kojih sam skinuo oko 1050 sa gore navedenih stranica) i programa te imati funkcije daleko skupljih mobitela bit ce vam i vise negoli dovoljna nokia 3200.