Slike se nalaze na:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=4068
Mobitel je odlican. Ponosni sam BIVSI vlasnik siemensta st55 koji je ko fol "klasa" visa od nokie 3200 i siemens mu nije ni do j***
Reci cu damo to da sam uz siemensa od opreme samo punjac dok se uz nokiu dobivju slusalice za radio (ujedno i hands free) te 3 "maskice". Ustvari nisu kompletne maske vec podlozak koji se umetne izpod maske za mobitel koja je prozirna. ti isti podlosci mjenjaju svoju sliku ako pomicete mobitel. nesto kao na novim novcanicama ili onim cipovima koji su se dobivali u cipsu i takvim glupostima kojima smo se svi ko klinci igrali. Uz to se dobije jos i ni manje ni vise vec 10 obicnih bjelih podlozaka koji su vec izrezani tako da stanu izpod maske mobitela a dovoljno ih je samo dizajnirati po vlastitom izboru. No ako vam ni tih 13 podlozaka nije dovoljno, sami mozete isprintati sliku ili izrezati iz novina nesto te koristiti to kao podlozak. Prvim pogledom vam se to cini tesko izrezati zbog tipki no to vam nece biti tesko jer je nokia posebno za ovaj mobitel kreirala rezac kojim je moguce izrezati podloske u sekundu. Zasto vam to spominjem, zato jer je i to BESPLATNO. Mozete ga naruciti preko nokiinih stranica. Potrebno vam je samo upisati svoje ime prezime adresu te IMEL telefona. I to je to. Jos da kazem da sam u roku od sat vremena nasao i BESPLATNO skinuo 150 igrica te oko 2000 pozadina iskljucivo za nokie serije 40 među kojima spada i nokia 3200.
Jedino sam nasao jedinu manu kod ovog mobitela. to sto jos uz cijeli paket nisu i ubacili infra-crveni adapter pa da spojim mobitel na racunalo. Za to sam jedino morao izdvojiti 30 kuna (jer ga kupujem od frenda, njemu netreba), no novi se moze kupiti za svega 60-90 kn.
Zakljucak: Uz nokiu 3200 se stvarno dobiva hrpa opreme, i cisto sumnjam da cete morati izdvojiti jos sta novaca za ovaj mob, a jedini vam je trosak kupiti infra crveno ako vec zelite spojiti mobitel sa kompom, dok se za daleko skuplje mobitele mora posebno kupovati i hands-free i skupi kablovi od 300 kn da bi ih se povezalo sa kompjuterom.
P.S. cijena novog mobitela u oglasniku jest 1500 kn dok u ducanima 1800 kn.

Odgovori uz citat

Bookmarks