Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 28

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Bodovi
    12.241
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.241, Nivo: 26
    Bodovi: 12.241, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dok sam bio mlađi i nisam imao ni' za sms njih sam zvao- t-com..ustvari simpa SZK..jelte...jednoj gospodični sam uspio čak ispričati vic...kako se zove sin bin ladena...ja se puknem smijat ženska oće nesht reć..ja se ubacim kinder laden i puknemo se smijati...i tak..samo kolko kužim sad se polako sve duže i duže čeka..onda bi neku poštenu muziku puštati..ali kaj se tiće profesionalnosti..palac gore..
    “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Dec 2006
    Bodovi
    15.494
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.494, Nivo: 30
    Bodovi: 15.494, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao VuXs Pregledaj post
    dok sam bio mlađi i nisam imao ni' za sms njih sam zvao- t-com..ustvari simpa SZK..jelte...jednoj gospodični sam uspio čak ispričati vic...kako se zove sin bin ladena...ja se puknem smijat ženska oće nesht reć..ja se ubacim kinder laden i puknemo se smijati...i tak..samo kolko kužim sad se polako sve duže i duže čeka..onda bi neku poštenu muziku puštati..ali kaj se tiće profesionalnosti..palac gore..
    To je, ja kad ih zovem cekam po 12min (mislim kada cekam agenta). Poludis jos uz tu neku sugavu muziku...

Po meni je najbolji T-mobile, sa jednom zenskom sam prico nekih 25min, objesnjavala mi je nest za Samsunga E250, kako da postavim WAP i MMS, mob nije imao hrvatski jezik pa je bilo dosta sjebano.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove