najbolje jos da stave da ovi koji su na kikiriki tarifi nemogu imat mms i gprs osim ako se ne prebace...
ma imam ja doma jos jednu t2 karticu, sad ju necu prodavat![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
super stvar ako dosita i bude tako....bit ce glupo ako stave za blabla neku pretplatu... a sto se tice uspostave poziva-ni 30 lipa nebi bilo strasno....
i cinjenica da mms uvode po toj cijeni....isss...pa to je genijalno....ma super su...jedino jos da srede roaming, i bit ce najbolji...ne svidja mi se ono, kad ti biras broj, onda ti zvoni telefon, onda se javis, i onda tek poziva...to je malo glupo....i cinjenica da se iz njemacke ne mogu slati poruke....al et...ma sve u svemu-sto se tice domaceg trzista- svaka im dala.....![]()
Ovo nije nimalo loše.dapače JAKOOO DOBRO![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
Ne samo da ću baciti svoju simpa karticu nego ću odjaviti i svoju fiksnu T-Com liniju.Tak i tak me nema doma a mjesečno im plaćam nekih 70 kuna samo za pretplatu tj.naplaćuju maglu(a znamo što nam je Radić govorio!!!)
Sada ću imati samo jedan broj i vjerujem da ću plaćati manje nego prije zajedno sa fiksnom i simpom.
Treba pričekat još malo pa da vidimo o čemu se tu zapravo radi. Ovo je stvarno jako povoljno, ali ako stave neku naknadu onda mi se baš i ne bi sviđalo, jer ne volim nikakve mjesečne naknade. Ali pošto je tomislav nije spomenuo nadam se da je neće biti.I btw. http://wap.tele2.hr/
Zadnji uredio ojpi : 30-04-2007 u 10:53
Bookmarks