Imao sam v525 flashanu sa 09.75R (i ne znam točno kojim flexom). Već neko vrijeme me zezao zvučnik, ali mi to baš nije smetalo jer imam BT slušalicu, pa sam nju koristio. Prošle subote mi je pala i više ju nisam uspio upaliti. Kada ju pokušam upaliti upale mi se samo tipke i svjetle minutu-dvije čak i kada zaklopim telefon. Komp ga ne prepoznaje, a kada ga spojim na punjač nema reakcije.
Jučer mi se (telefon spojen na punjač) upalio alarm u vrijeme kada me uvijek budio za na posao i to sa melodijom koja se uvijek aktivirala u 6:15. Kako se punio bez poklopca za beteriju, kada sam ga išao ugasiti, ispala mi je baterija. Jutros nije svirao...
Kupio sam novi mob i sada me interesira postoji li ikakav način da iz tako "krepanog" telefona izvučem brojeve iz imenika, jer sam na karticu spremio samo desetak brojeva, i to totalno nebitnih. Također, možda pola sata prije negoli mi je telefon pao i crko, nazvala me frendica koju nisam jaaako dugo vidio i njen broj mi je ostao među zadnjim pozivima. Ako postoji bilo kakva šansa da se i to izvuče, bio bih zahvalan...

Odgovori uz citat

Bookmarks