Ako smo rekli ovako:

= Citat = Izvorno postao zerobravo Pregledaj post
Zbog sveučestalije potražnje za dotičnim stvarima i otvaranju novih tema,
tipa "tražim serial za ovo-ono", molio bi sve članove da ubuduće to naprave isključivo ovdje.
No isto tako, da sve to skupa ne bi ispao "warez", tj. ilegalan forum, molimo da se pridržavate sljedečih pravila:
  1. zatražiti isključivo točan naziv i točnu verziju programa.
  2. odgovori ne smiju sadržavati direktan post sa serial numberom.
  3. za slanje datoteka, tipa zip, rar, i ostalih rješavajte preko maila, ili upload servera (rapidshare, megaupload...) čije linkove također ne smijete postati ovdje nego na PM ili mail.
  4. najpoželjnije je da takve stvari riješite preko e-maila, i po mogučnosti PM-a.
znači, netko zadraži nešto, vi mu pošaljete ili mail ili PM i ništa više
Dakle:

= Citat = Izvorno postao Sator Pregledaj post
Sad ste počeli plesti bez veze. Milion ljudi ima nelegalne wins-e, a uostalom Vista koju ja imam je instalirana na laptop Acer i radi savršeno i winsi su aktivirani samo kod mene ne radi, a vi o rupama gluparate!
Onda vise nemamo sta raspravljat i tocka. Pravila su jasna i svima su dostupna,kome se ne sviđa,ne sviđa mu se i to je dosad tako funkcioniralo,a sad najednom pletemo i gluparamo,bez obzira sto dobronamjerno upozoravam. Ovdje se vise nece o ovom raspravljat,jer sam povrh pravila na njih skretao pozornost sto nisam trebao,i sad mi je žao što jesam. Svi vasi prethodni postovi rasprave su obrisani. Nadam se da ste shvatili poantu,a ako vas nesto muči,uvijek sam dostupan na PM.