^^ Poslan serial. Ne znam jel valja...![]()
^^ Poslan serial. Ne znam jel valja...![]()
Hvala, ali ne valja. Tražio sam po torrentima, ali sve što sam našao je bilo zaraženo. Ako netko nađe, molim neka javi
Meni je poslao serial
EDIT:
Tek sam sad skontao da imaju različite verzije Sony Acid-a Pro 7. Meni treba serial za verziju 7a Build 536![]()
Zadnji uredio Rodney : 07-02-2010 u 22:19
Jesi meni poslaó il nekom drugom.nisam nista dobio jos
Ima li tko crack za Lavasoft Ad-Aware 8.2? Tražio sam po torrentima, pa sam pokupio trojana pod imenom NSIS:Fasec-CB[TRJ].
Poslano nešto...![]()
Smuchac me uputio na ovu temu
Dakle, moja trial verzija Windows 7 ultimate, build 7100 ističe za 11 sati!(a trebao je važiti do jula)
Postoji li način da ga ipak produžim barem na još neko vrijeme? Ne mogu sad instalirati neku full verziju pa da je crackujem, za to trenutno nemam vremena.
Thanx
Україна
Remove WAT, samo upiši u google, i naći ćeš sigurno. Jedino riješenje koje je kod mene radilo, i na Ultimate i na Enterprise verziji, sve ostalo je zezalo i nije funkcioniralo najbolje. Remove WAT uklanja to ograničenje, a sedmica nije aktivirana ali radi kao da je (kao na xp-u WGA Remover).
Na žalost, izgleda da nije uspjelo u potpunosti, kako napisah u prethodnom postu.
Naime, otkako sam to uradio dešava se sljedeće: pojavi se plavi ekran na pola sekunde i komp se restartuje. I tako danas 5 puta! Očito ću morati instalirati novu sedmicu. Razočaran sam.
Україна
Points, ja sam tako "aktivirao" i Ultimate x86 i Enterprise x86. Enterprise imam na laptopu već skoro 5 mjeseci, a aktivaciju sam sredio Remove WAT-om. Ni najmanjeg problema nemam, niti softvera niti hardvera. Kod "aktiviranja" Remove WAT komunicira s BIOS-om, pa je tu možda problem nastao, ili je nešto deseto. Mislim da možeš s Microsoftovih stranica skinuti Windows Activation Toolkit, koji bi ti trebao vratiti sve u prijašnje stanje.
Imam sedmicu ultimate x64 i nikakv WAT remover,aktivator iili crack nije potreban.Samo instaliram i sve radi kao podmazano.
Ako je legalna verzija, onda OK, ali ako si "običan smrtnik" kao i mi, i koristiš piratsku verziju, onda će ti zatrebati nekakav crack. Kada istekne tih 30 dana, ili koliko već, mislim da nemožeš staviti svoju pozadinu, i da je automatski update onemogućen. Ispravi me ako griješim.![]()
Nije do Remove WAT-a, juče mi prijatelj rekao. To je Microsoftova fora koju sam trebao unaprijed znati. Trial je istekao i sad se restartuje na svaka 2 sata. Instaliraću punu verziju ovih dana.
Україна
ako moze iko pomoc di cuu skinit crack za carboon pomocc!!![]()
Gde mogu skinit crack za Adobe Dreamweaver CS4?... dugo sam koristio keyove i sad mi je stanje "expirey date" POTREBNA MI JE POMOC STO PRE!
TY UNAPRED!
odusevio si me, hvala najlepse..ne znam kako da ti se oduzim.
Samo javi da li radi!![]()
Trojanac, kuka kasperski ali uspeo sam da izvucem fajl koji mi je potreban, sredio dreamweaver i uklonio trojancaHvala!
Mogu li se i ja kka dočepati tog cracka za Adobe Dreamweaver CS4? Bila bih jako jako zahvalna :-)))
ako može linkovi za Microsoft Office 2007..hvala
Bookmarks