Programi (ima 100 kanala, neki od najboljih): CNN, EuroSport, NBC, ESPN, 3 Sat, BBC, Sky News, Rai1, MTV
http://www.makayama.com/pocketlivetv.html
Navodno je EDGE dovoljan, web n walkeri uzivajte
Nisam jos instalirao pa ne mogu reci koji programi su dostupni, bas me zanima koja je rezolucija i bitrate.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Programi (ima 100 kanala, neki od najboljih): CNN, EuroSport, NBC, ESPN, 3 Sat, BBC, Sky News, Rai1, MTV
Upravo sam ga skinuo, sutra ću ga instalirati i isprobati.
PREDATOR
ja sam sad isprobao kako radi preko wi-fi veze i jako zapinje, probat cu i preko 3G veze
Izgleda kako sad ipak bolje radi preko WiFi, nije lose ni preko Edge
Zadnji uredio schoofter : 28-04-2007 u 19:22
Upravo sam ga isprobao i preko UMTS-a dobro radi ali mi nakon minute prekine i izbaci poruku "this is a demo version, with the full version you can watch as long as you like. Da li se još nekome to dogada? Skinuo sam trial verziju koja bi trebala raditi 15 dana.
PREDATOR
Ista situacija, nakon minute trazi lovu, problem je i sto na nekim programima nema slike, kao da su kodirani
I meni izbaci. Inace radi super preko HSDPA I obicnog UMTS-a I radi odlicno.
Ima li neki crack ili da platim 20 dolara.
meni se cini kako je I za 20 dolara neka probna verzija
Za 20 dolara bi trebala biti prava verzija, bez ograničenja, barem sam ja tako shvatio.
PREDATOR
Je li netko provjerio koliko to vuce prometa preko GPRS?
nemože radit preko gprs-a
angels might have been eaten.
Ispravak mislio sam na 3G
Bookmarks