a ovaj flat za telefonske pozive unutar RH: to je samo 70kn ili 70kn+pretplata? ako je tako koja pretplata se računa: ona preko t-coma ili metronet ima svoju budući da ide preko vlastite mreže?
Računa se naravno metronetova. To je znači 99 (pretplata) + 70 + 100 = 269kn, a za to se dobije 2mbit flat i telefon flat prema fiksnim mrežama. Bez telefon flata je 199kn za 2mbit flat i telefon, što je odlična cijena.
Računa se naravno metronetova. To je znači 99 (pretplata) + 70 + 100 = 269kn, a za to se dobije 2mbit flat i telefon flat prema fiksnim mrežama.
a tako...mislila sam da je tih 99kn samo pretplata za adsl. nije loše...
šteta što još nisu svugdje dostupni...iako je zanimljivo da nisu dostupni u svim dijelovima zagreba a, npr. jesu u dugom selu...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Računa se naravno metronetova. To je znači 99 (pretplata) + 70 + 100 = 269kn, a za to se dobije 2mbit flat i telefon flat prema fiksnim mrežama. Bez telefon flata je 199kn za 2mbit flat i telefon, što je odlična cijena.
je,ali imaju slabu dostupnost,jel ima neko da mu je metro net dostupan ?
je,ali imaju slabu dostupnost,jel ima neko da mu je metro net dostupan ?
Meni je dostupan... al ja imam sreće, dostupni su mi iskon, metronet, adriatic kabel, optima i naravno t-com. Trenutno služim ugovor na iskon.duo, a da nisam mislim da bi uzeo metronet.
Bookmarks