sta mislite o njima, jel bolje imati ferarija il nekog tuniranog TWINGA??
![]()
![]()
![]()
KOJI JE OVO LUZER KAD JE ULOZIO U OVAKAV AUTO HAHA
![]()
ludo izgleda
stavljajte slike tuniranih automobila koji vam se svidjaju..
sta mislite o njima, jel bolje imati ferarija il nekog tuniranog TWINGA??
![]()
![]()
![]()
KOJI JE OVO LUZER KAD JE ULOZIO U OVAKAV AUTO HAHA
![]()
ludo izgleda
stavljajte slike tuniranih automobila koji vam se svidjaju..
Zadnji uredio vjeko : 26-02-2004 u 00:22
Ja bi rađe Twinga: manje dođu popravci, manje dođe rega, manje dođe servis, manje troši i u startu je puno jeftiniji i ne moraš stat na svakoj jebenoj rupi kojih na našim cestama ima fala Bogu dosta...
Wasssssuppppp?
ma ferrarija naravno, to je auto za uzivanje, i ziher bolje lezi od svih ovih jer je napravljen za to! ovaj jaguar mi je los, mogo je staviti niskoprofilne gume, a ne ovo ko americka sranja od auta prije par desetaka godina
ovo je meni rula
![]()
ali kad vec spominjemo Twinga
Zadnji uredio nimda : 25-02-2004 u 21:54
Ako si gladan pojedi nesto
kakvo je to pitanje,twingo ili ferrari.nema bas smisla...pa normalno da bi svako ko zivi na Zemlji prije Ferrarija,al onda moras imat para za odrzavanje.uvjek ga mos prodat i kupit neki manji autic i jos ti ostane para
sto se prve slike tice-jel to wartburg?luuuud je
jaguar i bas i nije nes..
e ak nisi primjetio stavio sam ovo->!!
ak si ne mozete priustiti lamborghinija uzmite ovo
![]()
za mene golf je idealan auto za stayling tuniranje
![]()
![]()
Zadnji uredio vjeko : 26-02-2004 u 00:26
Ova sedmica opako izgleda
![]()
a ni ova ibiza nije losa
![]()
meni je zakon na onom jaguaru onak mala šajba naprijed a ogromna hauba ispred, ali stvarno su premesnate gume...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
vbigboss je to sedmica -alpina?? btw jesi vidio bijelu sedmicu sa prozirnim stop svjetlima??
ovakvog mi bratic ima -
2000 750i B12 5.7 Switch-Tonic
kad dojde u zg, bum ga uslikao..
Zadnji uredio vjeko : 26-02-2004 u 20:26
...zeleni warburghini je baš zakon,zamisli imaš auto od 30000eura i dođeš doma sa feelingom da te opro warthburg.....:LOL:
u jebate koko je lik platio za novu sedmicu+tniranje
luuud lud al si onda car
evo slika sedmice odostraga
![]()
evo nesta i za andreu
![]()
jos jedna bembura
![]()
![]()
Zadnji uredio nimda : 26-02-2004 u 17:34
Ako si gladan pojedi nesto
Aaaa ne! Alpina radi malo drukčije stvari i ne koriste Photoshop za razvlačenje prednje maske.Poslao: vjeko
vbigboss je to sedmica -alpina?? btw jesi vidio bijelu sedmicu sa prozirnim stop svjetlima??
Usput,onaj crveni američki(mislim da mu piše Coupe na mrežici hladnjaka) je zgodna igračkica :-D
ne, ma kakav photoshop, vidio sam je na blizu Vlaske ulice..ruzno izgleda, draza su mi crvena stop svjetla![]()
Bookmarks