A to ti je najbolje saznat iz prve ruke...Znači nazovi szk.I onda ćeš znat na ćemu si.
Ovako. Ima sam adsl ko T-coma negdje skoro 2 godine i onda sam ga ukinuo tako da mi je ostao modem i sva oprema od njega. I sad bi ponovo uzeo istu stvar samo na drugoj lokaciji,ali nuzno mi je da to bude samo na 2-3 mjeseca pa nebi zelio potpisati ugovor na godinu dana, a vidim da oni imaju tu opciju,ali onda naplate modem i instalaciju 1000kn. No kako ja to vec sve imam trebali bi mi zapravo samo ukljuciti adsl i to je to. No ima li opcija da mi samo to naprave ili obavezno moram uzeti opet modem kod njih za 1000kn ili potpisati ugovor na godinu dana?
A to ti je najbolje saznat iz prve ruke...Znači nazovi szk.I onda ćeš znat na ćemu si.
Ma sa szk imam samo losa iskustva. Spoje se na internet i citaju mi ono sto im pise na stranci,a za sve sto nepise me stave na cekanje i prespajaju 15 puta.
Ja čekao 1.5 da se spojim, i sad me zanima kako znam da imam FLAT, na korisničkim stranicama od T-coma mi piše MAXadsl start paket, a kod prometa mi je za sad 0... ?
VN ;)
Sad sam ih zvao, i rekao mi tip da mi flat još nije uključen, mislim stvarno...a još sam čekao 7 dana da se spojim... toliko o T-comu... sad će mi vjerovatno obračunati i novi paket od 1GB...
VN ;)
ma nece... vidjet ces, na racunu ce sve biti normalno...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Bookmarks