...malo ti zavidim...
Usput hoće li što ekskluzivnih slika doć' na forum...![]()
Dok vi u Zagrebu uzivate u snjegu i zimskim radostima mise ovdje mucimo po vrucini. Dakle svi vec znate za novu Nokiju...evo zezali smo se malo sa 9500 tu u Cannesu i stvar je odlicna. Vec se petprosle godine suskalo o nasljedniku communicatora jer je prosli model dozivio uspjeh. Iako unutarnja tipkovnica izgleda malena , tipke su povelike i lagane su za koristenje. igrali smo se i sa 7700 koji koristi series 90 . stvar je ludjacka. Sagem je takodjer predstavio nekoliko zanimljivih modela. Jedan od njih je cisti fashion telefon predvidjen za zensku publiku. Philip se izasao sa nekoliko modela a tri od njih imaju zaslon osjetljiv na dodir. Izasao je i prvi preklopni alcatel. Na Motoroli nam nisu dali slikati , ali nismo imali ni nesto exkluzivno otkriti, osim dummyja. Svi se busaju u prsa sa 3G telefonima i kako ce to biti revolucija, ali prava stvar se tek cuje od operatera. Naime na konferenciji ujutro kojem su glavni graci bili CEO Vodafone grupe i CEO Tmobil grupe , kao najveci problem su naveli ne dostatak uredjaja 3 generacije. Baterije su pre slabe i previse se griju. Svi su sada navikli koristiti uredjaje po 2-3 dana bez punjenja, a sa UMTSom stvari su malo drugacije. Ukoliko se bi upotrebljavali telefon normalno, baterija bi krepala prilicno brzo. Cilj je operatera da se ti uredjaji koriste sto je moguce vise. CEO vodafona Arun Sarin je usporedio danasnju situaciju sa onom od prije 12 godina kada je D2 u Njemackoj 92 godine sagradio GSM mrezu, a onda cekao 12 mjeseci da se pojave adekvatni uredjaji.
Od zanimljivosti smo jos vidjeli novi Siemensov DECT sa kamerom i MMSom. Dakle dok u Hrvatskoj jos nije pusten fiksni SMS oni pustaju MMSfix.
Ako bude jos necega interesantnog, javim se
dobar grah daleko se čuje
...malo ti zavidim...
Usput hoće li što ekskluzivnih slika doć' na forum...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
hoce,hoce. Ovdje u press centru supci ne daju pristekavat fotice, a nije nam se dalo vucarat laptop. Mozda navecer posaljem preko GPRSa (sreca da smo ponjeli VIP Vodafone GPRS karticu).
a kaj je sa SE-om?![]()
lol....znači keč je u baterijama...![]()
evo kako to radi philips
With the new PHILIPS 755 mobile phone, you can snap a photo with the integrated digital camera, scribble a message directly on the touch screen with the Tag-It pen, and send your own personalized "MMS postcards".
For more information on Philips mobile phones, please go and visit http://www.philips.com![]()
Zadnji uredio tomo : 24-02-2004 u 19:27
ja bas ucim o tim gradovima imam sutra test
inace jel ima kakvih info o sendu x?
...čekaj što im ide ovo touch screen (nije valjda da možeš šarat' po njemu)...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
upravo to ...prdstavili su tri modela sa tac skrinom i cudo jedno sto mezes napraviti sa slikama koje snimis.
sto se senda tice vidio sam samo jednog na symbianovom standu, Sendo ne izlaze ovdje.
Sony Ericsson nema svoj stand , ali su tu sa jahtom .. kasnije cemo k njima.
Javim se kasnije
blago vama!
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
ajde super... bas me zanima kaj oni imaju... lijep provod vam zelim, iako vidim, sasvim nepotrebno...![]()
to vi samo mislite da mi uzivamo. sad smo morali ici na Siemensov "kajic" , a i nije bas more bilo mirno. od SE nista.
kaj ima od siemensa?
više o tome ima na www.mobile-review.com
Što je još nokia predstavila osim 9500? p:
eh da piše gore, sorry očito sam preskočila ju u čitanju
Nokija je predstavila samo 9500 !!!!!!!
Znači to bi reklo da je samo Philips zadivio?
Wasssssuppppp?
pa uvijek je tako u Cannesu. Obično tu predstave najviže francuzi i Philips jer ima tvornicu u francuskoj. Ostali lansiraju na CeBitu
Bookmarks