Jadan nebio jesi l ti cuo za spam poruke
... je bio subject maila a ovo je ostatak:
We hereby inform you that your computer was scanned under the IP 193.239.198.18
. The
contents of your computer were confiscated as an evidence, and you will be
indicated.
You get the charge in writing, in the next days.
In the Reference code: #19558, are all files, that we found on your computer.
The sender address of this mail was masked, to protect us against mail bombs.
- You get more detailed information by the Federal Bureau of Investigation -FBI-
- Department for "Illegal Internet Downloads", Room 7350
- 935 Pennsylvania Avenue
- Washington, DC 20535, USA
- (202) 324-3000
Privitak: refcode19558.cmd
Ima li itko pojma što sad hoće ti amerikanci?
Zahvaljujem na odgovorima.
Jadan nebio jesi l ti cuo za spam poruke
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
neznam ja kaj si ti skido sa neta...da nisi neke nacrte za atomsku.....
![]()
fak, sms freak, daj se u bjeg! Možda je smeće, a možda je stvarno od FBI??
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ovo mi je dalo ideju.. složil bum sličan mailer na forumu![]()
![]()
frik, spam... spavaj mirno... probaj eventualno na nekim antivirus stranicama (ili google) ukucat ime fajla koji si dobio u attachu pa ćeš vjerojatno dobit objašnjenje da se radi o hoaxu i sl. to da sam sebe uvjeriš da možeš mirno spavat.
uostalom, nema FBI juristikciju van amerike.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...ovo ti se zna pojaviti i kad pobereš nekakav virus koji te u prvu ruku zabavlja a s druge strane te potkrada...
Usput djeli li forum kome naše mailove pošto dobih nekakvu ponudu od nekakve net tvrtke za prostor na netu i razmjenu banera...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
dobio sam i ja tu ponudu...
ne dijelimo. koristimo samo za najavu novog broja mobila. nadam se samo da ste u CP-u stavili opciju da vam mail adresa bude sakrivena.
...narafski ipak mi je ovo treća net adresa (na greškama se uči)...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ne zabrinjava mene ta poruka nimalo.
Zahvaljujem se na uloženom trudu i vremenu.
(a onu .cmd datoteku ionako nemogu otvoriti jer sam mail zbrisao i nisam ga ni skidao na PC-stoji u VIP webmail inboxu).
Bookmarks