Kome treba poslovni mob. neka navali
Danas u 24sata je katalog-reklama od Peveca gdje su cijene dotična dva modela:
Sony Ericsson M600i 1.999 KN
Sony Ericsson P990i 2.999 KN
Mislim da su povoljni koliko sam ja u cjenama koje se inače nalaze po 1.500 do 2.000 KN jeftiniji. Mislim da se čak i novi P990i na crno ne može nač ispod 3.500KN.
Isplativo...
Kome treba poslovni mob. neka navali
U svijetu medija su takodjer na akciji po istim cijenama.
http://www.svijet-medija.hr/sony_eri...12197,154.aspx
http://www.svijet-medija.hr/sony_eri...12429,154.aspx
Da bas gledam katalog od peveca i nevjerum da su toliko niske cijene.
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
Zar se ne sjećate da je SE krajem prošle godine objavio ogromnu zaradu i najavio je sniženje cijena mobitela. To je očigledno to.
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
pa 2 soma kn je onako realna cijena za m600. nista pejeftino. a pitanje odakle pevec nabavlja te mobitele da nisu neki žnj
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Nebi me cudilo da ih nabavljaju iz svijeta medija jer su kod njih po istim cijenama..
pa da bio je i d900 u pevecu po 2100kn,ne znam dal je još...super cifre...
Taj pevec ima cesto tak niske cijene uredjaja ali cuo sam svasta sto se tice garancije na uredjaje tak da ja osobno tamo to nebi kupovao..
a mislim da je garancija normalno od EM...nema tu nikakve cake,od SM su nabavili uređaje i svi skupa žele te mobove prije riješiti...mislim da je odlića ponuda i tko želi odlićan ,ponajbolji poslovni mob neće fulati
i p990 je stvarno jeftin![]()
![]()
pa 2k kuna jeftinijiji neg drugdje i m600i soma i 300 najmanje...
Dobro veli smog, nema tu nikakve cake s garancijom jer ne daje pevec gar na uredaj vec electromagic tako da mislim da se to isplati uzeti dok je jos na akciji....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ja sam cuo da Pevec dok reklamiramo mob ne daje u ovlasteni servis nego salje nekamo u Italiu odakle ih i kupuje
e ne bi znao....ovi iz SM imaju dvije godine u EM garanciju i stvarno se isplati uzeti dok još traje akcija...bilo jedan ili drugi...
Bookmarks