eto, kupio sam ga u austriji po 2400kn, tada je ovdje bio preko 3500. SD ti je puno brza i neisplati se kupiti mmc
skuzi sam te ja...Poslao: tomo
kod razlike između z1 i XT-a sam mislio na ispadanje fotki a ne na design....![]()
ta minolta xt mi se jako svidja... znaci uzeo si sd karticu... sto nije logicnije mmc pa da i za mob eventualno imas???
sad ne znam, ako se spusti jos cijena toj minolti uzet cu je... hocu biti siguran da za te novce ne mogu dobiti kvalitetniji fotic... za koju ste se boju fotica odlucili??? (crna, srebrna, crvena)
bas gledam na netu fotke, nije lose, ali cine mi se nekako mutne... da im fali ostrine???
@coma- kak si ga vec u 10mj. kupio, a ovi pijanci iz mobila tek u ovom broju recenzirali???
eto, kupio sam ga u austriji po 2400kn, tada je ovdje bio preko 3500. SD ti je puno brza i neisplati se kupiti mmc
znam da je sd puno brza... ali mislim da moju buducu nokiu 6600![]()
![]()
![]()
iako mi nije jasno kak je taj fotic mogao biti preko 3500kn kod nas...
@coma- i ti si zadovoljan s njime? jel slike ispadaju ostro ili mutno?
Zadnji uredio vrag : 25-02-2004 u 00:37
ma fotic je stvarno odlican, ja mislim na neki mob koji ce podrzavati SD, stvarno je dosta brza i neisplati se uzimati mmc. slike su odlicne, naravno nisu profi,ali kada ih stavis u 10*15 ok su! ja sam gledo tu kvalitetu na netu i od njega su bile jedne od boljih bolje i od optia s i od casia z3 izmedju kojih sam se dvoumio
...ja sam piknuo srebrni,nekek mi je to neutralna boja,za što bolje fotke potrebno je iskustvo rukovanja fotićem,ja sam sve zadovoljniji,a ako ti se ruke tresu upali se ikonica i imaš pravo odgoditi okidanje (ili si popijem konjačić...)......xt je dosta postao popularan pa je tek sada izašao test u Mobilu...
,pa i u Vidiu je bio tek u prošlom broju (mislim)........ mob imaš,monitor imaš prema tome....kupi fotić..
![]()
moj je isto srebrni
i meni se srebrna cini kao najbolja... ili crna...
@tomo- trebas vidjeti moj monitor... ponekad ima doslovce sposobnost prikazati tri boje... nakon sat vremena upotrebe kompica oci mepocnu boliti... refreash rate mi je jadnih 72 na maksimumu... i tak...![]()
i to sto kazes... ako cu uzimat digitalac, uzet cu tu minoltu... ak ne, od buraza cu posuditi fotic... to je mozda i najpametnije posto ide jako brzo sve to naprijed... a fotic ne koristis bas svakodnevno...![]()
to mi svi preporucaju...![]()
Vrag vjerujmi ako ti nije hića sa monitorom kupi si fotić jer nema trenutka koji si nemožeš zabilježiti i kasnije pregledati. Ja sam sebi kupio S5000 i presretan sam meni je fotić super ali ako želiš stvarno da fotić imaš uvijek sa sobom kupi ovu minoltu nećeš pogriješiti. Stvarno ju možeš nositi gdje god hoćeš.
Mostovi okruga Peščenica
za s5000 znam da je odlican, ima ga frend i sve nabolje mogu reci za taj fotic... njega bi najradije... ne znam... hvala na savjetu...![]()
Bookmarks