pa naravno,minoltu dimageXT......bilo je dosta opcija al taj je jedini opstao za kombinaciju....
![]()
@ tomo - kaj si uzeo neki fotic u zadnje vrijeme???
pa naravno,minoltu dimageXT......bilo je dosta opcija al taj je jedini opstao za kombinaciju....
![]()
daj stavi neku sliku da vidimo kak ispada...
kak si zadovoljan???
Zadnji uredio vrag : 23-02-2004 u 22:43
odličan je,fotke ispadaju dobro,jednostavan menu,kompaktan,puno opcija,web cam,kvalitetno izrađen....sve u svemu u tom cjenovnom razredu...najbolji....3,2 Mpix sasvim dovoljno za izradu kvalitetnih 10x15 fotki.....)
resizat ću jednu,pa stavim![]()
moram se i ja pohvaliti da imam xt-a od 10. mjesecastvarno je odlican, stavio sam ja jednu sliku od njega na form, ali neznam tocno gdje
jel se isplati tih novaca??? koliko, 2250kn???
isplati se definitivno,vrag odi u bossiz i isprobaj ga malo....
..mob imam,kakav got da je ali fotić nisam imao(digitalca) odluka je pala i fotić je tu....Poslao: vrag
moze... bas me zanima... nego, kaj si odustao od nokie 6600??? posto vidim da je lova otisla na minoltu?![]()
![]()
treba mi sad neki fotic... nista posebno... ne znam tocno kaj! vi mi nesto predlozite... idem u 4mj. na put kratki...
kvaliteta izrade je odlicna stvarno,jako je kompaktan
meni je na kraju uži izbor bio Pentax optioS i dimageXT......pentax je hebenica od fotića al je skuplji od XT-a.......
ne kuzim se bas previse u fotice, pa se vise vodim nekim opce poznatim markama, tipa olympus, fuji, nikon... kaj ne igra ulogu tko je napravio fotic??? koje su firme ok recimo???
olympus,minolta,pentax i fuji rulaju....sad sam baš gledo pa odličan ti je dimage x20 za 1500kn,razgovaro sam sa frajerom iz minolte i veli da je sasvim OK,pokazo mi je i slike iz japana ufotkane sa tim fotićem(znam da svak svojeg konja fali) ali ćini se OK....uspiješ ga i prodat nakon puta.....
@vrag......do kolko love bi išo?
pa ne znam, 2000kn - blizu sam te monilte, koju si boju ti uzeo??? a gledam i fuji s5000 za 2900kn i olympus c-740 isti za 2900kn! to je s onog site-a sto si ti stavio...
ma vrhunski su oba dva, gledaj da fotić prima SD i MMC kartice možeš koristit za mob. za malo više od 2000kn dobiješ fini fotić olympus c450 je OK i minolta G400(4Mpix)za 2800
@coma- ti imas minoltu xt ili xi??? xi je stariji, a vise dodje, ne kuzim??? a pentax s je jos najmanji od svih...
moraš vidjet minoltu Z1 u živo,fotić je doooo .aja a nije skup
tomo, nije mi jasno kak ta minolta radi dobre slike kad nema uopce objektiv posten??? ispravi me ako gluposti pricam...
najblize sam toj minolti, ne znam... to ili mob?
imam xt, ima ona objektiv, ali je smjesten vertikalno.
inace canon ti je odlican a70 npr
kako coma veli,minolta je proizvela revolucionarni način smještanja objektiva u kučište,vidim da si skeptičan u slučaju da fotić nema klasični objektiv i manualno podešavanje,za tebe je definitivno s5000 ili tako nešto(z1...)......začudio bi se kad bi ti reko da su razlike između Z1 i XT-a minimalne(nama oku vidljive)osim što z1 ima 10 xzoom...
![]()
tocno... skeptican sam
a znaci tako, vidis to nisam znao... ta minolta mi se najvise svidja... ajde stavite neke slike ak vam se da da vidim kako ispada...
moram u bossiz otici vidjeti ga uzivo ocito... znam za samo jedan, i to u staroj vlaski... taj je jako mali, ne znam bas dal ce ga imati tamo... ima li jos koji bossiz da je blizu centra???
@coma -taj a70 mi je preveliki, onda radje uzmem s5000... minolta mi se svidja jer je jako mala...
@tomo -kak to da si se odlucio za minoltu pored pentax optio s???
imaš bossiz u centru Branimir.........odlučio sam se za XT-a jel je brži na startupu i malo je veći(optio je perverzno mali),a xt ujedno može služiti i kao web cam......osim naravno što sam za razliku između optia i XT-a (cjenovnu) kupio i 128MB SD carticu.....
![]()
kod razlike između z1 i XT-a sam mislio na ispadanje fotki a ne na design....![]()
ja sam isto mislio uzetio optio s, ali sam na internetu vidio da su fotke od xt-a bolje nego na optiu
Bookmarks