Znam da postoji hack za vecu tipkovnicu, ali nikad nisam isprobao... Mislim da je to samo za P990, W950 i W960, ali nisam siguran...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
@nevidljivi: Izvolis - Smartbian Message Reminder (pokusaj #2)
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
hvala skinuo sam.
sada imam problem mob. mi ne prepoznaje program. sta trebam napraviti radi se o SE p1.
Dali netko ima Pirmetech contacts 2.16 ali full jer sam skinio neku verziju al nemogu zvat i slat poruke, i još jedna kul igrica Asphalt 4 3D, i to je sve za P1i.
Hvala
@nevidljivi: Otpakiras *.sisx datoteku i snimis je na mobitel i od tamo pokrenes. Meni radi bez ikakvih problema...
@pero_marin: Izvolis - Asphalt 4 3D, Primatech Contact nazalost nisam nasao imam samo staru verziju koja je prije radila, ali sada vise ne radi (ista situacija)...
Philip B. Crosby
evo ovako imam p1 na hrvatskom i pise ovako:
"komponenta nije prosla sigurnosnu provjeru
instaliranje nije moguce"
e ja to stavim na mob i pokrenem instalaciju a on kaže " the packagi uses a protected uid" šta sad?
@nevidljivi: Postavi datum na neki izmedju 25.02.2007 i 25.02.2008, npr. godinu dana u natrag, instaliraj i onda vrati datum na danasnji.
@pero_marin: To ti javlja nakon sto pokrenes ili prilikom instalacije? Ja nisam instalirao, zato sto me bas i ne zanima... Ali kolko sam shvatio to bi trebalo ovako: Instaliras "Asphalt3.SIS" i ne pokreces. Uz pomoc CapsSwitcha ubaci fileove iz dats.zip u "c:\private\10202be9". Tako bi trebalo biti za P990 i (vjerojatno) za P1, nesto je drukcije za W950 (#:\private\2001567E\ - # je c ili d, ovisi di je instalirano) i za W960 (treba preimenovati 10274BFA.dat u 20002E6A.dat)
Philip B. Crosby
e vidiš tu ima jedan problem, ja nemogu skinit taj dats.zip jer traži registraciju a nemože se sad registrirat, pa ako si ga ti skinuo de mi pošalji na xxx.xxx@xxx.xxx
hvala!!!
Zadnji uredio n00b : 01-09-2008 u 23:25 Razlog: Maknut e-mail
Philip B. Crosby
ok hvala Ti na upozorenju, neće se više ponoviti, a što se tiča asphalta ja sve to stavim na mobitel i pokrenem instalaciju i stisnem instal i on meni kaže " the package uses a protected uid" znači nemogu upoće instalirat "Asphalt3.SIS". E i sorry što sam dosadan oko ovog ali to mi je najbolja igrica za mob.
Hvala
Moras potpisati aplikaciju... O tome imas sve ovdje. Kazem ja nisam ni isprobavao, ali ovako i onako imam na mobitelu brdo hackova, ukljucujuci i taj koji mice tu zastitu, pa mi se to nebi pojavilo...
Znaci signas sa OPDA-ovim certifikatom ili stavis CapsSwitch i Leftup_cert.zip (iz njega file stavi u C:\resource\Swicertstore\dat\) i signas sa prilozenim certifikatom (korak 26-31, ovo ostalo ti nije potrebno).
Philip B. Crosby
Posted by F r e d y
Da li postoji program za snimanje razgovora (dolazni, odlazni poziva) koji se može instalirati na P1i.
Nešto slično Dictaphone, NaturalRecorder, echo itd...
Kako se zove taj program, ako postoji
Jesu li šta skontali???
Usput da kažem Mobiola Web Camera for UIQ 3 je super stvar, može i preko bluetooth.
@pero_marin: Jesi uspio? Pogledaj si privatne poruke...
@F r e d y: Nisam sad neko vrijeme pratio, malo sam zauzet...Ali prije par dana nazalost nije bilo nista od toga...
Philip B. Crosby
n00b hvala ti puuuno, uspio sam i neznam kako da ti se zahvalim. Još jednom hvala.
Philip B. Crosby
trazim neki program.....al ne znam da li postoji
ugl. trebam nesto slicno onom google calendar. znaci da sto brze i sto lakse mogu praviti rasporede itd itd.... ima takvo sto?
EDIT: nasao sam ovo: http://www.uiqmobile.com/file/id/2665 - mislim da je to to, ali treba probati
no javlja onu gresku par postova iznad: " the packagi uses a protected uid", probao sam vratiti vrijeme godinu nazad no opet nisam uspio instalirati....
Zadnji uredio medeni : 08-09-2008 u 00:23
To ti znaci da moras potpisati (signati) aplikaciju...
Vise Info ovdje: [UIQ3] Potpisivanje (signing) aplikacija -Tutorial
Philip B. Crosby
skinuo sam themu za p1 sa stranice http://www.zedge.net/themes/327239/u...nisious-theme/
kada sam je aktiviro u mob zasto mi nije promjenila ikone nego samo sliku
koliko vidim da bi trebala da promjeni i ikone.
U temama nikad nemas ikone, osim tabova...
Za promjenu ikona imas vise informacija ovdje.
Philip B. Crosby
možda zvuči smješno ali gdje ima za skinut [ako ima] teme za p1 koje su pokretne? mislim da imaju screen saver i desktop koji nije statičan, dakle koji se miče?![]()
SPORO PAMTIM BRZO ZABORAVLJAM
@miro1985: Nazalost u pozadinu nemozes staviti pokretnu sliku, UIQ3 to ne podrzava, a sto se screem savera tice, mozes staviti bilo koji gif...
Philip B. Crosby
pozdrav,
trebao bi mi nekakav program za zaključavanje foldera na mobu. unaprijed se ispričavam ako je netko već to stavio, nisam vidio...
Bookmarks