za UIQ ima li tko ?
za UIQ ima li tko ?
Jel postoji neki soft za P1 poput Remind me, znaci da me podjseća zvučno svakih ?? minuta o propuštenom pozivu ili poruci ?
@turboCRO: SymSMB imas za skinuti ovdje:
SymSMB 3.00 (to je beta verzija, izasla je 3.10, ali nisam nasao crack)
Meni javlja da je prosla licenca (ali se ne sjecam da li sam ga vec prije instalirao, pa mozda zato)
@r101: Imas program koji se zove Smartbian Message Reminder, ali on te upozorava samo za propustene poruke, ne i za pozive...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
fring radi na G900 uz pomoc nekoliko hackova!!!!!!
http://forums.se-nse.net/index.php?s...0&#entry364697
fala bogu....
Post #2:
nazalost i meni javlja da je istekla licenca... ajde ako nades noviju verziju javi...
Zadnji uredio n00b : 25-07-2008 u 21:24 Razlog: Spojeni postovi
Ima li netko kakav dobar programcic za skeniranje wireless mreza...
Onaj ugradeni je ok, ali se preslabo osvjezava, meni treba nesto da se zakljuca na jedan AP i kako se ja krecem da mi osvjezava postotak signala...
Ima li takvo sto uopce ?
evo nasao nacin, sada cu vidjeti za 15 dana da li to radi ili ne...
symSMB 3.1
i have managed to makea simi-crack for this app
here is how to do it
1- remove any previous version of symsmb
2- setup your new version
3- AFTER SETUP NEVER RUN THE APPLICATION (ONT RUN AFTER SETUP)
4- open the folder c:\private\20002043 and copy the file (20002043.license)
5-paste the file (20002043.license) in any other folder on your memory card and keep it because you are going to need it again
6- now the symsmb gives you a limit time of 14 or 28 days so after you finish this trial date copy the file (20002043.license) from your memory card that you save before and paste it again in c:\private\20002043
and then you will get another 14 days of trail
thats the best i can do for this app as they coded the license file with a special code so that if you change any word with hex you will lose signature and app will not start
please let me know if this way has work with you or not
e ovako sorry ak je bilo ali trebao bi
neki explore tool za p1 al da vidi sve fajlove.
neki mail tool tipa thunderbird koji moze imati vise accountova u sebi
i fkors da su krekani ili da imaju serial tnx.
nabavio sam swis manager za fajlove za mejlove jos nis.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Upsss.. tak san sada vidija. Pokusavam to napraviti s ovom aplikaciom ali mi ne ide. Jeli ima koja dobra duša da mi to napravi, posaljen mu Imei na PM. Plizzzz...
Hvala
Jel ima kakvih programa/igrica za G700?
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Trebao bi nekakav screen saver koji pokazuje sat i datum, swiss manager i neke igrice.
Screen saver - ClockSS (mene je vise smetao nago sto mi je koristio)
Swiss Manager Pro 1.70
Za igre ti na najbolje pogledati na Ipmart Forum - Uiq - Games.
Philip B. Crosby
Zahvaljujem, budem se noćas poigrao sa tim
Jel ima ko kakav Ita-Eng-Ita ili Ita-Hrv-Ita rječnik? Tnx!
Dali postoji nekakva virtualna tipkovnica za P1i sa većim slovima, bilo bi idealno da sa može pisati prstima. Ako postoji de stavite link.
hvala
Znam da postoji hack za vecu tipkovnicu, ali nikad nisam isprobao... Mislim da je to samo za P990, W950 i W960, ali nisam siguran...
Philip B. Crosby
pozdrav,
trebao bi mi nekakav program za zaključavanje foldera na mobu. unaprijed se ispričavam ako je netko već to stavio, nisam vidio...
@nevidljivi: Izvolis - Smartbian Message Reminder (pokusaj #2)
Philip B. Crosby
hvala skinuo sam.
sada imam problem mob. mi ne prepoznaje program. sta trebam napraviti radi se o SE p1.
Dali netko ima Pirmetech contacts 2.16 ali full jer sam skinio neku verziju al nemogu zvat i slat poruke, i još jedna kul igrica Asphalt 4 3D, i to je sve za P1i.
Hvala
@nevidljivi: Otpakiras *.sisx datoteku i snimis je na mobitel i od tamo pokrenes. Meni radi bez ikakvih problema...
@pero_marin: Izvolis - Asphalt 4 3D, Primatech Contact nazalost nisam nasao imam samo staru verziju koja je prije radila, ali sada vise ne radi (ista situacija)...
Philip B. Crosby
Bookmarks