"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
evo ja sebi koristim onu obisnu m600white temu jer mi nekako najbolje pase na ekran a i dobro mi je sto po suncu isto mogu citati poruke i ostalo jer je tema skroz fora
hvala ti! im ide van![]()
hm..ne radi mi instalacija, skine program al ne radi![]()
Ma problem je kaj SE PC Suite Application Installer jednostavno ne zeli pokrenut instalaciju doticnog programa, naime on vidi ekstenzije .sis .jar. .jad, a ovaj program je .sisx, kako da to promjenim jer mi napravi abort instalacije?
e da i datum podesim na kompu ili na mobu,ili na oboje?
hvala jos jednom i sorry na gnjavazi!![]()
Samo na mobitelu mjenjas datum...
Snimi si na karticu pa instaliraj direktno sa mobitela... To je najjednostavniji nacin... Nemoj mjenjati ekstenziju... mora biti .sisx
Mozda ti javi da ima nova verzija, nemoj je skidati, zato sto ti onda vise nece raditi.
PS: Nije gnjavaza, zato i jesmo tu...![]()
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
ok ! stavio sam datum 01.12.2006. i nece mi pustit instalaciju security check failed![]()
Philip B. Crosby
evo meni nece, pa ne mogu vjerovat koja bi mogla bit greska!!![]()
Philip B. Crosby
Evo jednog sitea sa jako puno tema pa si skinite da ne postam svaku posebno..
http://www.se-uiq.com/forum/index.php?showtopic=228
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Evo, ovo je meni najdraza tama:
Ultimate Strands
Apstraktna, i dobro se vidi...![]()
Philip B. Crosby
jel ima ovo tko instalirano?
uglavnom flaš služi ko lampa kad je potrebno...koliko sam skužio aktualna je v.1.03
sam ju ja neznam instalirat jer je potrebno to neko signin app., našo sam neke tutoriale za prijavljivanje ali mi ne uspijeva preko toga....helpajte, ovo mi se čini ko korista stvar
Philip B. Crosby
ma pokušao sam ju i ja signati, ali je zapelo. jednostavno onaj program za sigranje neželi se instalirati na komp
a to bi mi baš trebalo jer sam svaku večer kad idem iz garaže čorav ko krtica![]()
jel se možeš ti signati za mene ak ti dam svoji IMEI ili tak nešto? znam da sam čitao nešt o tome
cao,
pretrazio sam ceo forum i ne mogu da nadjem program koji bi mi merio duzinu razgovora i na osnovu toga zaduzenje po racunu.
da li postoji takav program?
ili je to ubaceno kao deo nekog programa?
tnx
dragan
Znam da sam malo zaluta,ali ako itko zna neka se javi?Zanima me ima li možda način da se SE P1 koristi kao web camera,ili na neki sličan način?Ako ima neka mi reče,ono šeme radi!
Daj si pogledaj malo i vamo možda si nađeš nešto!
http://www.dotsis.com/mobile_phone/f...splay.php?f=41
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Evo jedan program koji ce ti mozda pomoci:
Mobiola Webcam (pod platform izaberi Symbian_UIQ3)
Nisam isprobao, nije freeware, a crack nisam nasao...
Philip B. Crosby
Ako nađeš crack,daj javi se jer i ja sam ga tražija,ali...NEMA
Evo ga napokon...
Mobiola Web Camera
Philip B. Crosby
Dli Neko Ima Link Za Skinut Tomtom Za P1 , Imam Karte Samo Mi Tomtom6 Treba, Po Mogucnosti Crackirana Verzija? hvala
TOM TOM6: http://www.badongo.com/file/1553723
hej ja imam p1 i mape hrvatske bosne svicarske poljske i jos par tomtom ti treba 6.20 jer je taj za p1 znaci skini aplikaciju instaliraj je i resetuj telefon ostalo ces sam skontati naravno moras skinuti mape i moras imati ActvMap4.7 da bi aktivirao mape na pc pa onda ih prebacio na mob sretno
Bookmarks