Ima li neko program Blacklist za P-990i .
Hitno ptreban!!!![]()
![]()
Ima li neko program Blacklist za P-990i .
Hitno ptreban!!!![]()
![]()
Imam Call Filter Ver.0.5(1) (to ti je slično) pa ako ti odgovara pošalji mail na
dvd_musicspot@hi.t-com.hr
landy
je mi moze dati neko nekakav link za office za p990i jer trenutno nigdje ne mogu naci ni jedan
Evo:
KLIKNI OVDJE
Reg Num: 9331331-5942
Act Key: 83Q2-8E004AQDECE7
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
kaj nema on predinstalirani office?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
a gdje sam i ja gledao...bas sam biser kakvog nema...a neka...jedan vise manje...e i jeli postoji jos neka aplikacija osim link boya koja ti stavlja shortcute na desktop(ako to linkboy uopce i radi koliko sam skuzio)?
molio bi neku dobru dusu ako ima smart move signed version za uiq 3
dali netko zna straicu na kojoj mogu skinit iphone temu za m600i a da mi se promijene ikonice.
hvala
imaš ziher na www.ipmart-forums.com
A mijenjanje ikonica ti ne ide automatski s temom, nego moraš otići na svaku posebnu ikonicu (na mobu) pa je promijeniti - s tim da nove ikone moraš prije toga negdje staviti na mob (na karticu u neki folder ili u memoriju moba, svejedno).
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
e da i čuo sam da ima postoji program za crtanje za symbian pa ako itko zna ga dej se može to skinuti neka javi.
Hvala!!!
ukoliko netko ima neki drektni link za šah za p1, veselio bih se da ga podijeli.
isto tako me zanima i documents to go ili neki sličan program koji ima tablični kalkulator (da nije samo viewer)
thnx
stvarno moram okulisti...
hvala puno...
Postoji li news readers za UIQ3 paltformu?
Znam da postoji RSS reader pa da se preko google moze staviti rss link na pojedinu grupu ali se samo vide naslovi mailova ali ne i sadrzaj.
je moze netko uploadati ove programe po mogucnosti sto novije i sa pripadajucim registration codeom : swiss manager PRO, tweak peaks, divx player...
i slobodno jos postajte neki link s aplikacijama i igrama i tako time svime![]()
http://rapidshare.com/files/76196736/seu3.rar.html
mozda se sta nadjee...![]()
Zna ko di ima i ako ima iremote za uiq 3
pozdrav, vidio sam negdje na ovom forumu Vista temu za p990, ali sam zaboravio gdje (onak neka biljka i kapljice vode na njoj)...uglavnom zgodno izgleda. hvala
i još neke teme koje su vam posebno dobre...neda mi se instaliravat 1 po jednu od 42534234 tema da vidim koja je dobra. hvala
Evo jedne, mozda si mislio neku od ovih:
Banana leaf
Green Vista
DEW
Ja uglavnom koristim monotone teme ili apstraktne, uglavnom one teme koje me najmanje vizualno ometaju (bez višebojnih slika)... Volim vidjeti tekst koji pise na ekranu, a to su uglavnom default teme.![]()
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
SMS Spam Manager blocks serials number za SE-P990i![]()
Molio bih ako neko ima!
Philip B. Crosby
ima li ko serijski za Im+? (ako to smijem pitat ovdje, ako ne brisite post)
hvala!
Zato koristis IM+?
Imas besplatni (njihovom greskom) program Agile Messenger 3.79. Samo moras pri instalaciji postaviti datum negdje izmedju 01/04/2006 i 28/03/2007, pa ga vratis nakon instalacije. Radi sa MSN, ICQ, AOL, Yahoo i Google protokolima.
@Red Dwarf: ostavi link...![]()
Philip B. Crosby
Bookmarks