= Citat = Izvorno postao Shamanix Pregledaj post
Ja se nebi slozio.. kamera na mobitelu je odlicna stvar.. Imas kameru di god ides sa sobom, a samo nosis mobitel, nemoras nosit i kameru i mobitel i neznam ja sta sve ne..

Fala bogu pa se sad ugradjuju 2mpx kamere u mobitele, resize-ash sliku na 1mpx i imas kvalitetnu sliku koji daje bolji digitalni fotoaparat od 1mpx, a svejedno ti netreba slika ogromnih dimenzija..

Tak da, onaj kome treba kamera, to sto M600 nema kameru je veliki minus, a onom kome netreba kamera nista ne znaci sto nema kameru..
E sad cu ti reci...
Al to ovisi sad samo o meni... zato je i meni M600i super telefon, a ako je meni tako, onda je sigurno i drugima koji su uzeli M600 tako...

živimo u doba digitalne tehnologije, kad se slike gledaju na LCD monitorima, a ne da se printaju u obližnjim foto print studijima...

naravno da ce isprintana fotka ispast super, jer se neispravni pixeli mjesaju bojom i prave neki blur efekt.

Ja ako idem negdje , nema razloga da recimo u torbu ili auto ili tak ne ponesem svoj fotic... ono, ako znam da cu slikat, a ako baš namjerno idem slikat, onda se posudi od nekoga profi , SLR fotic pa da vidis...

Opet kazem, to je samo moje misljenje, i eto zato je M600i meni odličan telefon... tebi nije zbog kamere i zato ga neces uzeti...

sva sreća da uskoro ti izlazi M610i ( model sa jednom kamerom ) i M700i , model sa 2 kamere...

a postoji mogucnost da to stope u jedan proizvod...
samim pravljenjem vakog proizvoda, mislim da se nece P serija nastaviti proizvoditi... bar ne duže vrijeme dok nešta revolucionarno ne osmisle..

ali poanta jest da kamera na mobitelu skupo košta... naravno ako je dobra..
sve ispod 3,2 MPX i bez ikakve optike je po meni smješno...

tih 800 kn što ti povisi cijenu uređaja možeš dobit sasvim solidan fotić..., a telefon ti dobije profesionalniji look i manje težine