ne znam, ja od nikog iskrenog nisam čuo nijednu dobru. pa ni iz servisa, nijednog. meni je mrak mob, al kad im spomenem da bi ga uzeo, povampire se.
ne znam, ja od nikog iskrenog nisam čuo nijednu dobru. pa ni iz servisa, nijednog. meni je mrak mob, al kad im spomenem da bi ga uzeo, povampire se.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Nije da nema nekih musica i debilana, ali da je toliko los, nije. Svi danasnji uredjaji pate od problema. Od mobova do auta. Previse toga se trpa unutra a premalo testira da bi sve radilo kako treba.
A kaj se tice cijene, pa kaj je normalno da Nokije toliko kostaju? Pogotovo ona bijeda od N93.
Pa ja sam zadovoljan. Doduse bolje sam se prilagodio P990 jer ga duze koristim. Prije nego sam uzeo P990 sam imao N80 i to mi je bilo skroz lose. I uz sve lose sto se je govorilo o P990 ipak sam ga uzeo i mogu reci da mi nije ni malo krivo. Kamera nije ni meni bitna. A kaj se tice wifija to je vrlo relativna stvar. Svi uredjaji koje sam do sada imao (iPaq, N80, P990 i PSP) ustvari imaju jako mali domet i uzasno brzo trose bateriju prilikom koristenja. Tu se je jos PSP pokazao najboljim. A N80 najgorim.
Bookmarks