WiFi je naravno veći minus i kako se meni nadolazeći M700 ne viđa, čekat ću generaciju poslije toga.
Kad ovako sve sagledamo, uzmimo razlog zašto nam treba Wifi...
Kod kuće imamo internet i želimo se spojiti na net i iz fotelje surfati, ili negdje ako smo u gradu i tak.
Naime, meni on ne predstavlja toliki minus zato što ja imam Tmobile WnW
Znači za 100 kn ja imam 1 GB mjesečno prometa, što mi je iznimno dovoljno za jedno 30 minuta svakim danom surfanja po forumu, pa MSN da je uključen jedno 5 sati dnevno na punjaču itd...
Ovaj mobitel ima UMTS brzinu spajanja. Ja sam na Noki N70 imao na carnet bandwith testu brzinu 350 kbps, dok sa ovim mobitelom trenutno postižem oko 300 kbps, no zanimljivo je kako ovaj mobitel ima jači signal od moje bivše nokie, tako da recimo doma, gdje nisam blizu centra postižem oko 250 kbps, dok sam sa N70 postizao oko 120....
Osim toga, ako će nam wifi služiti samo radi pristupa internetu dok smo kod kuće, mogu vam evo sa sigurnošću reći da je pristup internetu preko bluetootha odličan.
brzina na mobitelu je 70 kbps, to je maksimalna brzina koju sam ja izmjerio dok sam išao na internet sa mobitelom preko bluetootha na komp preko shareane internet konekcije ( Cable )
Uz to, ja sam se odvojio od računala nekih 25 metara i konekcije je i dalje bilo, stoga ako planirate surfat u kući, to je eto super izvedivo preko bluetootha...
znači sam bluetooth i WnW vam mogu zamjeniti Wifi...
Uzmimo ovako:
Baterija je bila na 50% i napunila se za 20 minuta do 100%
onda sam ga skinio sa punjača i maltretirao cijeli dan
UMTS mrežu sam koristio 1 H i to je iscrpilo 25% baterije
Glazbu sam na mobitel prebacivao preko bluetootha i slušao nekih pola sata
baterija je pala na 70%.
jedno 3 ili 4 sata sam prebacivao i instalirao razne programe baterija je pala na 50%.
Par poziva, par SMS poruka do nekih 15 sati i palo na 40%. od tada evo do sada kako je u standbyu je palo na 37%...
smatram da ce moci izdržati jedno 3 dana normalnog korištenja ili 18 sati drk....nja po njemu...
korisne programe i igre cu nabaciti kasnije.... sad nemam vremena idem na kau

Odgovori uz citat
Bookmarks