hm, evo problem sa temama, a dalje neću ni pokušavat izgleda
Imaš Sonyjev developer forum, besplatno reganje, i na UIQ developer isto tako. I onda skineš SDK, svojih 200 MB ZIP, i dodatke za m600i, još par desetaka MB, i udri... Good luck![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
hm, evo problem sa temama, a dalje neću ni pokušavat izgleda
Ja napravio par tema, istina nisu ni za šta, ali ipak... I rade bez beda. Nisam imao problema koje ti opisuješ
A i modificirao sam postojeće da si ih prilagodim malo, također bez ikakvog problema...
znam ja tocno u cemu je problem.
problem je u velikim fileovima.
ja sam napravio pozadinu black i na svaki background sam tu istu stavljao.
mislio sam da će program sam crop-ap ali očito nije.
tema kad je bila gotova je težila 5 KB... ono milina, stavim ju na mob, ono predivno, stvarno obožavam minimalistične teme, te sam još rekao samo da mi je dodat SE logotip na pozadinu i ko sisa, no eto nije htio pokrenut nijednu aplikaciju, ništa i eto... restart i nece nis..
http://developer.sonyericsson.com/me...ssageID=101334
Izgleda da si popio bug... Evo sad i ja vidim o čemu se najvjerojatnije radi:
http://uiq3.sourceforge.net/wiki/ind...TZ_File_Format
Tako da ipak nije u velikim fileovima nego u sitnim, malim brojkicama - marginama.
To si vidio, ne? Naravno, POSLIJE havarije
Ja nisam radio temu "from scratch" jer mi je bilo jednostavnije otvorit neku pa je skroz mijenjat, da bolje vidim koji dio je gdje u upotrebi - i to me vjerojatno spasilo.
Damn, koji bug...
dddd
još sam ja reko, idem eksperimentirat da vidim kako izgleda background sa mjenjanjem tih postavki... i eto zaboravih vratit na strech...
ok, odlično...
sad još samo da popravim phone i idem napravit novu temu
Imam samo jedno pitanje u vezi ovog moba!
Kakva je brzina surfanja kada nema 3g signala, posto nema edge, jel jako sporo ili?
da,sporo je...niš posebno...
imam kratko pitanje
jel ima m600 brojac poslanih poruka kao sto imaju svi SE?
P990i nema, pa mislim da nema ni m600 jer su na istom OS-u. No, mislim da ima dodatni software za to, a i inače takav mob ima puno više opcija nego "obični", pa ga možeš nadograditi različitim toolsima i utilities-ima....
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Jedno pitanje!
Jel idu na se m600i isti programi u sis ekstenziji kao i na nokiji, naravno 9.1 serije?
jučer frend nabavio M600, malo sam ga probao pa da napišem svoje utiske. Mob je dosta kompaktan, nema onog smartphone fillinga da držiš ciglu u ruci, jako je dizajn dobar. Što se tiče brzine softa, nisam baš oduševljen, ali vjerovatno je na starom FW. recimo kod prelistavanja poruka u inboxu vidi se da se mob muči. U imeniku kod grupe kontakta, recimo grupa POSAO, kada uđeš u samu grupu, ne možeš iz nje zvati.
Jedina još zamjerka što je zvučnik moba malo slab
Ima li kod vas mrtvih piksela na zaslonu? Kod mene ih ima par na jednom mjestu, ali primjeti se samo kod svjetlijeg prikaza.
Kakav je zvuk? Može li se usporedit s W serijom (mislim na zvuk iz slušalica)?
Namjeravam ga uskoro kupiti i ponekad koristiti za slušanje glazbe pa da upitam
![]()
Zvuk je odlične kvalitete, ali mnogo, mnogo tiši nego na Walkman mobitelima.
e kad ne dobiješ one slušalice koje baš ulaze u uho , al i ovak je zvuk fakat dobar
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Bookmarks