Problem kada se ne možete odlogirati se riješava tako da se uopće ne odlogiravateČak će vam se svidjeti i to što drugi put kada odete na cafe.mobil.hr se nećete morati logirati jer ćete biti već logirani. Ma zamislite!
Problem kada se ne možete odlogirati se riješava tako da se uopće ne odlogiravateČak će vam se svidjeti i to što drugi put kada odete na cafe.mobil.hr se nećete morati logirati jer ćete biti već logirani. Ma zamislite!
mene to živcira. ako se ne odlogiram onda mi dolaze mailovi svaki put kad netko posta u temu na koju imam pretplatu. i onda imam u inboxu 10 mailova sa novim postovima za istu temu!
a ako se odlogiram, onda mi dođe samo 1 bez obzira koliko sam na forumu...
@M A R I N
meni to nije uspjelo...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Navedena postavka vise ovisi o postavkama Internet browsera, nego li o samome forumu. Pogledaj da nesto nisi mijanjao u postavkama browsera (cistio private data ili mijenjao security postavke).
Mani navedeni nacin "zapamti me" na svim mojim racunalima radi besprijekorno, a vidim da je i vecini ostalih tako!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks