Idi na www.vipnet.hr i izaberi VIP.mms i kad ti se otvori klikni na VIP.mms postavke pa izaberi T68i jer mislim da imaju isti sustav postavki MMS-a.
![]()
Kupio sam na infu T300 i stavio u njega vip me sim karticu , ali nikako ne mogu namjestiti da mogu slati i primati mms poruke moze li mi ko pomoci ?
Hvala
The one
Idi na www.vipnet.hr i izaberi VIP.mms i kad ti se otvori klikni na VIP.mms postavke pa izaberi T68i jer mislim da imaju isti sustav postavki MMS-a.
![]()
ili jednostavno nazovi korisničku i zatraži da ti pošalju postavke za mms... ak ti ni to ne proradi e onda... nazovi opet korisničku i pitaj kaj da radiš![]()
Pokušao sam , ali kad pokušam poslati mms piše gprs not alowed
ima li to veze s tim što mi je čip star 2 godine.
The one
Ipak službu za korisnike,nema veze sa starosti SIM kartice,izgleda da treba tražiti zahtjev za aktivaciju MMS usluge pozivom na broj 0917777 jer bez toga neće ići.Odmah nazovi.
Hmmm jel valja šta taj T300??
Da, i mene isto zanima, je dobar sta taj T300?
Nazvao sam korisnicku i aktivirali su mi , ali isto pise gprs not alowed mogu primati i to samo preko wap-a ,a ne preko gprs-a.
P.S
Da dobar je skoro ko t68i samo što nema bluetoth , ima polifone melodije. Mogu mu se mijenjati maske . Odličan je za cijenu po kojoj se prodaje.
The one
Ma najvažnije je da sad radi.
Nego za koliku se to cijenu prodaje i dali je ta cijena u kompletu sa MCA-25 ili bez?
Koliko sam ja vidio, sada sa božićnim popustom je 2499 kn sa mca25!! Vrlo prihvatljivo....
Ali bez ugovora na 12 mjeseci i da nije zaključan na mrežu?
Odi na www.ht.hr
Kako dobra ponuda.... piše da traje do 18.11.02, ali nadam se da se cjenik neće puno promjeniti...
To znam,vidio sam.Da te samo ispravim u vezi "ponuda traje... "-piše OD 18.11. tako da neznam do kada.
Ova HTova ponuda je odlicna i ja sam je slucanjo danas zamjetio i definitivno cu je iskoristit. Pretplatnik sam HTcronet Trenda i to u Partner Cardu sa starim vec dulje od godinu dana. Pise u ponudi ako se plati gotovinom uz uvjet da se produzi ugovor na 12 mjeseci sto bi znacilo u mom slucaju nista jer namjeravam i bez toga biti pretplatnik jos dosta dugo, kad se sve to zbroji i oduzme ja za 1599 kuna imam T300 i MCA25. Skoro sam se rasplakao kad sam vidio ponudu. Samo mi fali nesto para, moram to skupiti sto prije.
E, jedno pitanje, zna mozda tko gdje je na T300 ona standarda dioda koja miga kad je na mrezi? Nisam uspio dokuciti gdje se nalazi.
MOze li mi ko pomoci koristio sam vip online u kombinaciji s vip gsm brojem , ali sam zaboravio lozinku i tajnu riječ sto sada , zvao sam podrsku i rekli su da ne mogu nista bez tajne rijeći sto cu sada?
The one
džek,sad si u banani!kaj neznaš da ak imaš slabo pamćenje lozinke uvijek pišeš negdje na papir!joj joj!i još nešto,znam da se cronet korisnici mogu koristit gprs-om a simpa ne,jel isto tako i s vipom?možda ti zato neće ni radit gprs(jer si vip-mi)!
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Još neznamo gdje je dioda na T300
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
Danas sam ga držao u ruci i mob je fakat zakon!! Imasve osim... kalendara što me malo živcira... a i ona dioda se nalazi ispod maske tj prekrivena je plastikom, a ni dizajn nije nešto za pohvaliti... sve ostalo je za 5, pa čak i soft dobiva ocjenu 4/5...
Danas su rekli u HT-u da bi u Rijeku trebao stići u pon. Sigurno će biti velika potražnja kad je T300 + MCA25 1559 kn na pretplatu.
Bio sam i u EM-u i prodavačica je rekla da neće dobivat T300 jer je kao pošta ( valjda je mislila na HT ) kupila previše T300-tki koje su zalokane na cronet pa ih navodno nema više.
Dobro, je moze tko onda odgovoriti gdje je tocno ta dioda? Neka neko ocupa neku sliku od T300 i zakruzi tu fakn diodicu.
http://www.sonyericsson.com/a/index.htm?imaging/tools/mmsHomeStudio
soft za kreiranje mms porukica svakakvih !! ...besplatan![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Eto odgovora iz prve ruke, lampica se nalazi na u gornjem desnom kutu telefona, na prvi pogled nemoguce ju je zamijetiti. Za razliku od ostalih modela, ne zmiga kad je telefon upaljen. Pali se jedino kad se telefon puni i pri odredjenim melodijama zna par puta zazmigati. E da, nema zelenog zmiganja, samo se crvena pali.
To je kao po uzoru na panasonic?
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
Koje se igre dobiju sa T300, a koje se mogu dodatno skinuti? Kakve su![]()
Everyone can be a boss, but not every boss is a leader.
ja sutra idem kupiti t300 u cronetu, na pretplatu. da li je stvarno istina da ne mogu zadržati moj stari (simpa) broj ili je to samo bezobrazna prodavačica rekla da me otpili? molim vas da mi pošaljete neke informacije jer je to za mene i uz ovoliki popust dosta visoka cijena... jadni mi siromasi
Bookmarks