Malena daj molim te reci kako se kopira imenik sa kartice na telefon jer cu ga u zid bacit![]()
nikako, ja to jos nisam napravila nemam zivaca![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Kupio "zver" danas
Mob je stvarno i vise nego ok za tu lovu (391kn za postojece VIPme korisnike)...
Pogledao oba dva (srebrni i crni) i imho je srebrni puno bolje pogoden...ono lakirana bojica fensi shmensi...u usporedbi sa z400 kojeg sam imao prije su gotovo identicni...crni mi je nekak socijalan, a kad sam vidio u ducanu kako ostaju otisci prstiju na njemu sam odmah odustao...
Btw ima ih skoro svugdje...ja sam svog uzeo u Bossizu K.Cross...
Eh da mob se proizvodi u jos nekoliko boja (na kutiji su svi) i zeleni mi je predobar...tak steta kaj nasi operateri gotovo nikada ne nabave sve boje odredenih modela...
Inace mob jako slican x200...nema nistakvalitetna izrada, solidan menu, odlicna tipkovnica i fora izgled...
Jos jednom - za te novce sve preporuke
EDIT - evo slike zelenog
![]()
Zadnji uredio rise000 : 28-04-2007 u 19:11
meni je crni bio ljepsi... i mobitel je odlican ali kao drugi mob ipak mi je L2 bolja, sad mi c300 sluzi ko 3 mob![]()
dali mi može netko objasniti kako na ovom mobu napraviti sljedeče; kada sklopiš mob, da se ekran ne ugasi (odnosno samo crnilo), nego da bude vrijeme i da se vidi ako imaš novu poruku, propušteni poziv, a ne da ga stalno moram rasklapati ili klizati![]()
e ja ti ne bi znala, prodala sam mob, nije me neszo previse odusevio....![]()
Bookmarks