bio jednom u desetki, cesme
bio jednom u desetki, cesme
ooo pa taman za tebe, pogotovo ovi tateki s 40!Poslao: andrea
više izlazi starija ekipa. ono prosjek godina je od 22-40
btw, jel se tamo pleše, to je kao neki disko? Ak je, sumnjam da će ti većina htjeti ići tamo...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@mala - mogla bi kod svoga ujaka organizirati sastanak forumaša i sve nas lepo pocastiti??![/B][/QUOTE]
pa mogla bi da kad dodem u zagreb ,i nebih nista trebala platiti jer je ujo duzan mami 6000kn,pa se vi lijepo tamo najdite i napijte kolko ocete.....DO 6000KN![]()
.oooo non es amor...lo ke tu sientes se chiama obsesioooon.......
znam da nije tocno napisano,al mi je pjesamaaaaaaa mmmmmmmmmmmmmmmmmm
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
sredjeno, samo reci di je caffe...![]()
ja sam bio prije neka dva mjeseca na prezentaciji nekog stroja, prostor mi se svidaPoslao: vjeko
jeste li bili u ''big mami'' (tak se nekak pise..)??-na jarunu
ideja za sastanak tamo je ok, a posto vec dugo nije bio nikakav sastanak mogli bi nesto dogovoriti
wb,wb....kod mene dolaze u obzir samo dečki od 20-30 godinaPoslao: whiteboy
ooo pa taman za tebe, pogotovo ovi tateki s 40!
btw, jel se tamo pleše, to je kao neki disko? Ak je, sumnjam da će ti većina htjeti ići tamo...
ne pleše se tamo, i ja osobno nebi tamo organizirala sastanak
prije bi u bircu otok iznad big mame
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
znači tomo nije više za tebe?? Ovo će mu srce slomiti!![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@wb he he ja sam ti sad ko auto sa 40000km, najbolji ženama za vožnju!!..![]()
zaboravih dodati čast iznimkama (tomo)
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
tomo je uvijek bio iznimka...![]()
ne zahebavaj dobit češ po tamburi....
a sad obriši ovaj offtopic...![]()
jucer aqvarius,e nikad dosad nsiam vidio tolku guzvu na ulazu..neznam koji je to vrag bio koda su svi srednjoskolci pusteni sa lanca![]()
danas na trening, pa mozda u kvart
jel zna netko neko dobro mjesto u porecu za izaci
eh,posto nema skole,mogu i tjednom van! eh,ali u birc....koji ima plesni podij...
have fun
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
e jel ima kakav birc sa plesnim podijem..al da se pusta klasicna glazba?? bas ludo..al misli da takvo sto ne postoji u zgu??!![]()
ima vjeko u hotelu Dubrovnik...![]()
odi na plesni tečaj
hehe....odi vjeko meni ja cu te naucit plesat![]()
joj mala dosao bi ja tebi rado al krila su mi zakazala, danas sam ih poslao opet na popravak..
@tomo pa nisam neki dedek da izlazim u hotel dubrovnik na kavicu![]()
I'll be waiting for U
ja bio u pivnici medvescak ups medvedgrad..
![]()
ak vidite da na stolu pise vjeko zna se tko je
![]()
ova noc je bila jakoo luda..u tramvaj su usli propali bosanski šminkeri iz njemacke(dvije skupine)..jedna je na kraju vagona pjevala narodnjake, a druga je zajebavala purgericu - e da ste culi njihove fore-za potrgati se-cijeli vagon se smijao..
Zadnji uredio vjeko : 10-04-2004 u 01:26
sad će ti andrea na onaj 'vjeko' nadopisati 'i'...![]()
Bookmarks