ja bi autooooooooooooooooo...
ja cu u birc blizu.....
ja cu u birc blizu.....
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
danas - cugaPoslao: andrea
danas- cuga
sutra- best
prekosutra- mamurluk![]()
sutra - Nova TV
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Wasssssuppppp?
Andrea u Hemingwayu ti nisu više samo snobovi, ok je, al meni se osobno ne sviđa...
Wasssssuppppp?
da i ja bi auto..ispada da moramo stavit multlock pa nista od moje voznje dok se to ne kupi . smogovac,jednom rjecju,u istom smo sosuPoslao: mala
ja cu u birc blizu.....![]()
ja jucer bio kod frenda pa u papayi, dok sam bio kod frenda skinuli mi gumu s auta, pas masters... u papayi je bilo cist ok, btw, imam i jednu uspomenu na jucer...
http://web.vip.hr/mobil4.vip/forum/patrola.jpg
![]()
![]()
danas do baobaba, aquariusa ili saloona, btw sreli smo i Andreu jucer, bio je i ch3lawy...
arivederchi...![]()
ma kak su ti uspjeli skinut gumu s auta?a i kak im se dalo?kaj je neka posebna il imas dobru neku felgu? opet,kaj ce im sam jedan felga,glupostćPoslao: gog
ja jucer bio kod frenda pa u papayi, dok sam bio kod frenda skinuli mi gumu s auta, pas masters... u papayi je bilo cist ok, btw, imam i jednu uspomenu na jucer...
http://web.vip.hr/mobil4.vip/forum/patrola.jpg
![]()
![]()
danas do baobaba, aquariusa ili saloona, btw sreli smo i Andreu jucer, bio je i ch3lawy...
arivederchi...![]()
dobra slika!!! lol
ja danas bio u puhu, prije na cugi i doso doma, nisam raspolozen, ovi moji idu u gap na hh,rnb party
@gog..jesi se osječal pametnije kad si nabacil murijačku kapu na glavu..![]()
ma to je pitanje, ali sigurno je jedno-izgledao je pametnije!
ja jucer bio u nekakvom exotic baru izvan zga,imas se kaj vozit po autoputu..odna u 4 u papayu,nas 5orica ulazimo ,njih sve pusti i mene zica osobnu. sramotado papaya ganjanje po zelenom valu(cuj me dj_velja,sta je ,di si ti bio dok se ganjalo)
pa ono. najavljivo si da ces furat neke trebice doma, a na kraju nis od toga.
tak im i treba!!
nek pješke idu doma
looooolllčina!![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
lol lol i onda lolPoslao: coma_zgb
ma to je pitanje, ali sigurno je jedno-izgledao je pametnije!
a cuj ice ce drugi put,nije bitno...al bitno da ce jednom ic,kuzis .. nego,kog si ti vozio doma?![]()
kaj je bio i chelavi? živcirali su me ona tona ljudi, laktare se...a ja na to poludim....Poslao: gog
u subotu sam bila u bestu, 60 kn upad, a u nutra 3,5 čovjeka....onda u gap....pa hm...hm......nije bitno....
uglavnom došla doma u nedjelju u pola devet navečer...valjda zato kaj se vrijeme mijenjalo....![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
ma sad izgleda ko intelektualac!Poslao: whiteboy
looooolllčina!![]()
hehe...dooobar...
ja sam bila na nekom tulumu prvo...pa poslije otisla na jos jedan ....i dosla doma u 7 (po novom vremenu )......
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
@hrvoje, ne kuzim debile, najobicnija serijska felga s gumom 175/70/13. cak su mi i ratkapu ostavilisva sreca da mi je cura skuzila da mi fali guma jer da sam sisao s klocni razjebao bi i kotac i poluosovinu, nisu mi ni matice ostavili pa sam morao skinuti sa svakog kotaca po 1 ...
@tomo, nego sta nego da sam se pametnije osjecao...
@andrea, da bio je chelavi i cim si ti otisla mi je uletio iznenadeno "jel to bila andrea?!?!?!", sa sjajem u ocima, vjerojatno mu je bilo neugodno jer mu je tamo cura bila...![]()
![]()
@wb, tako ti nikada neces izgledati![]()
evo bio na treningu, pa oso u mambo na karam te u oko!
bili mi u remyu pa u papayi.
htio sam ja razgovarat s andreom, po običaju, ali rekli su me da me više ne želi ni čut ni vidjet... šmrc...![]()
coma,15. 5. prvenstvo HRv u thai-boxu ,buš išo?
mozda gledat, nisam ja jos tako dobar da idem na svako natjecanje
@wb i jesi kaj papayo?...![]()
jesam, jesam! tostiranu lepinju iz dolcevite!![]()
Bookmarks