slikice nisi uploadao! "tuznu" ocu na mejl
slikice nisi uploadao! "tuznu" ocu na mejl
sta ti u mambo ides?? ja kad u zgu sam i kad tam odem,samo neki limachi...hahah
ko se zacrvenio??
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
hrvoje izgleda da ti živiš veoma uzbudljivim životom...
Ja nemrem nigdje jer sam bubani, poludit ću doma....
Wasssssuppppp?
evo tolko smo zacetali da je tema premjestena u chataonicu, to je glupo jer je tema zanimljiva, ali je se treba drzati. pobriso sam off topic, i premjestam nazad u cafe
ne kuzim.di sad mozemo pisat na ovu temu?
pa tu piši...pere te q-pack još od jučer...
HEHEHE .mene peru qpackovi velis...a ja misla da treba popit malo vina pa da zapjevam dinamovu himnu ik radem curama Kastelet..
jel su u cabu bila 2 dj-a, raperi, jedan celav, jedan sa maramom? trebali su
brijem da je jedan bio s maramom.
malo vina?za mene koji ne pijem 2l su čist ok,i sranja s jetrom, tako da je meni omjer naspram tebe da me 1:3 pukne...onda si zamisli kak bi bilo tebi da si 6 l popio,e tak je meni bilo...kooomaaa
da, to su moji iz skole. i jesu pustali dobru ziku?
Poslao: smogovac
malo vina?za mene koji ne pijem 2l su čist ok,i sranja s jetrom, tako da je meni omjer naspram tebe da me 1:3 pukne...onda si zamisli kak bi bilo tebi da si 6 l popio,e tak je meni bilo...kooomaaa
ti si kao neki matematičar
Poslao: coma_zgb
da, to su moji iz skole. i jesu pustali dobru ziku?
puštali su raznu ziku. Čak su i pustili "ništa kontra Splita" i ekipa se razbacivala na tu stvar.
jaoooo,dobro da nisam ostao...
sigurno bi najglasnije pjevao pa bi te izbacili...![]()
lllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooollllllll llllllllllllll
ROTFL![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ROFLMAOPMP![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
sta ovo PMP??? ROTFLMAO -ROLLING ON THE LOOR LAUGHING MY ASS OF
to znam......valjda??
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...1076#post71076
mala tu ti je odgovor, nećemo ovdje off....
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
izbacili bi me zbog dr. stvari kad ti pjesmu puštali...
a je neda mi se gledat...!
glupost!ja osobno sam sjedio na tu stvar i drzo iz protesta finger srednji u zraku tjekom skoro cjele pjesme..Poslao: dj_velja
puštali su raznu ziku. Čak su i pustili "ništa kontra Splita" i ekipa se razbacivala na tu stvar.
plesalo je odn razbacal ose jedno 10 osoba uglavnom od simica frendovi.osim toga nisi spomenuo koju su pjemsu pustili afterwards...
DINAMOVU HIMNU!!!jeee
@coma ok su likovi pustal isam pored kraj malo pretuzne pjesme,premalo prljavaca.mogli su ubacit i koju daleku i bjelo dugme..
sam da se zna,ekipa(nas 15ak koji smo ostali do fajrunta)smo se najvise razbacali an "Sude mi"
eh smogovac da si osto do kraja..
i da jos @velja manje zaj.. ostale vise pisi nesto pametno..
no ofens![]()
Bookmarks