kako god ti hoces..prebacio,presaltao,okrenuo....
kako god ti hoces..prebacio,presaltao,okrenuo....
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
prešaltao![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
U petak sam bio u Papayi, nije baš bilo ljudi, al sam se napio, pa je bilo ok, skočili smo do Saloona, a tamo bukvalno 40 ljudi, umro sam od smijeha... U subotu opet Papaya, bilo je taman ekipe, dobrih cura i opet smo pili i bilo je super... Nedjelju sam prospavao...
Wasssssuppppp?
oke,presaltao....
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
to je meni najjace napijem se petak/subotu ne znam za sebe bude zakon (tu uvatis i neku brijacicu) i boli te... a nedjelja mi bude spavanje
![]()
chevapi for men
nedjelju odmaramo uz cappuccino,......i super nam je...hehheeh
hahahaha jesi ti draz lud
sve si zaebo....
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
e jesma si ja nes zabrijala ili....?? sta nsi ti iz BiH?????????
Pa jesam iz BIH....
Al izlazimo i mi ovdje valjda i zezamo se sa prijateljima....
Pa sam reko da je draz lud a posebno mi se svidio njegov idealni mob koi proizvodi alkohol![]()
Šta sam ja zahebo? El ti to aludiraš na moju neutaživu žeđ za alkoholom...![]()
Wasssssuppppp?
hehehe bas na nju mislim
A hebi ga, nesređeni obiteljski odnosi... Pričat ću ti uz čašicu...![]()
Wasssssuppppp?
heeheheh moze!
haaaa.ma nes me zbunilo....
gle ju kak se zacrvenila....
ovak-->![]()
evo bili mi jučer prvo u remyu pa u papayi, pa (ma nema veze)... ma mrak je bilo, slikice bum večeras ili sutra uploadao...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja danas ili papaya ili aqv..
ja mozda mambo danas
sugav izlazak, zavrsio u galeriji u tkalci!
ja danas hemingway... OK je bilo.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja bio s dragom veceras, super mi je bilogledali smo 6. čulo II, skroz je dobar film...
jesi možda snimio taj film...![]()
Jucer ipak papaya.Guzva za poludit,fakat duplo gore nek u 17ici 7:20-7:40Odma po dolasku mi dodje frend iz razreda pita ocemo se ganjat s njim.odna dode neki njegov frend i pocne me napadat da se ganjamo ovo ono kao sa sljemena spust pa ko ziv ko mrtav.Inace prije 2 tjedna se kod edo picerije zabio u drvo@120 km/h,steta na astri je 35k kuna..nebi bas s njim.Poslje se islo u peti element,nisu sto su nekad bili,muzika sux.
da, neki nisu bili pozvaniPoslao: whiteboy
evo bili mi jučer prvo u remyu pa u papayi, pa (ma nema veze)... ma mrak je bilo, slikice bum večeras ili sutra uploadao...![]()
Bookmarks