to je samo za odlikaše sine![]()
oni koji se pojavljuju na sastanku naravno da mogu imati privilegije.......
ne pozivam negdje one koji su mi virtualni prijatelji nego i one koje sam upoznao uživo!!!
sorry smogovac bez uvrede!
a nas ostale ne bi pozvao...
to je samo za odlikaše sine![]()
oni koji se pojavljuju na sastanku naravno da mogu imati privilegije.......
ne pozivam negdje one koji su mi virtualni prijatelji nego i one koje sam upoznao uživo!!!
sorry smogovac bez uvrede!
super onda ja dodjem sa njima posto je +1!
premlad si.damgol ti si bio na tom jednom sastanku i mislis da si uhvatio boga za bradu... malo me zivcira to tvoje forsanje nekakvih pirana i ulizivanja, al dobro, to ej valdaj moje osobno mišlj.naravno da je bolje kad se s nekim upoznas u zivo , ovak virtualnmo svako moze glumit nes drugo , ali nije sad to kraj svjeta, pa niste se odmah zarucili.
hrvoje stariji sam od tebe pa jedno 10 godina,čak štoviše među starijim sam forumašima ovdje,stoga meni nije potrebno nikakvo ulizivanje nikome........ da si bio na sastanku i upoznao te sve ljude znao bi o čemu govorim.......
a pošto nisi bolje ti je da šutiš.....
to očito samo hrvoje vidi kao ulizivanje, no to je nusprodukt ljubomoreja bih baš volio da hrvoje, smogovac i ekipa dođu na slijedeći miting...
točno to lako je samo tipkati po tipkovnici![]()
i opet vi pobjegli a gog?
kakva ti je bila piva![]()
e da hvala na pivi, imaš ti već popriličan konto kod forumaša što se pive tičemoram priznati da mi te "fine" pive baš i ne sjedaju najbolje, ja sam priprost momak, volim šljakericu
![]()
ajde ajde what are frends for?
žao mi je kaj niste kasnije došli ostalo mi je u frižderu još dosta
za podijelit,a čuvao sam ih baš za vas pivopije![]()
![]()
baš me zanima pa kud vi to pobjegnete uvijek......
da niste možda ispratili nivesicu![]()
i kak vam je bilo uopće jel ste vidjeli ono njezino užasno pjevanje?
Ma malo smo prekasno došli, a onda je već i gužva bila na ulazu... a najbolje je bilo gledat šminkeraj kako zabijaju pete u blato!![]()
Tak da je nives nestala negdje ali o 'pjevanju' se još dugo pričalo...
A poslije je Lupino bacio neki fotosešn iznad akvarija po gredama...
Majstore gladali smo te valjda pol sata i pokušavali te dozvati, ali bio si u poslu preko glave, žao mi je kaj nemremo nikaj zajedno popit... al zato sastanak moramo neki iskemijat...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa trebali ste malo kasnije doći ponovo kad se gužva smanjila.......
a za sastanak uvijek,jedino ak me ne sjebe posao.......
uopce nije bed da dodem na takve sastanke , apsolutno se slazem da je net jedno a zbilja drugo. mi (ja govorim u svoe ime ,al mislim da tak misli i smogovac) bas i ne mislimo da smo dobrodosli, a ja osobno se necu nigdi gurat.
i nisam nis ljubomoran to sigurno nisam.
ma daj nemoj pričati gluposti, pa normalno da ste dobrodošli, svi članovi foruma su dobrodošli, to kaj tu ima nekih prepucavanja i zajebavanja je samo sporta i zabave radi
meni bi bilo jako drago da vam upoznam IRL, a vjerujem i drugima... a ono za ljubomoru je bila zajebancija, zato i stoji onajgore
kolika prepucavanja oko tog mitinga e uopće nemam volje ići, stvarno ste kao mala djeca!![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
pa kaj se javljaš onda?![]()
Poslao: gog
pa kaj se javljaš onda?![]()
opet andreica sa svojim dražesnim izjavama
![]()
opet ponavljam lako je tipkati po tipkovnici a drugo je pričat uživo
whatever you both!
Poslao: andrea
whatever you both!
naravno samo ti dođi,opet tražiš izgovore........
gle dečki mene nema u zagrebu od 23-najvjerovatnije 27. prema tome ako nije taj termin ja mogu!![]()
gle dečki mene nema u zagrebu od 23-najvjerovatnije 27. prema tome ako nije taj termin ja mogu!![]()
ok čekamo te raširenih ruku i nogu
![]()
koliko ti ono imaš godina? 12,5? aha..sorry zabrijala sam da si stariji
vidim očito nemaš smisla za zajebanciju a?
ništa to mi nije uopće čudno s obzirom da se tako hladno ponašaš
svaki put kad te neko napadne i pokuša se malo našalit s tobom.........
imam ja smisla za humor ali prema osobama koje ne poznajem osobno, i koje ne poznaju mene sve u granicama normale.
kapish?
nije valjda da te opet pms lovi![]()
imam ja smisla za humor ali prema osobama koje ne poznajem osobno, i koje ne poznaju mene sve u granicama normale.
kapish?
a treba ženama vjerovat.... osim vlastitoj![]()
![]()
Bookmarks