evo sad sam došao iz piranhe......
whiteboy i gog malo slika akvarija ali bez 150 pirahna da se nabrijete....
![]()
vidimo se večeras![]()
![]()
evo sad sam došao iz piranhe......
whiteboy i gog malo slika akvarija ali bez 150 pirahna da se nabrijete....
![]()
vidimo se večeras![]()
![]()
Bome si se naradio ako si tek sad došao! Sve u zadnji čas, ha...Ajde spavat, sutra ti vjerujem isto neće biti lako...
BTW ja sam već nabrijan i jedva čekam!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
došao sam na kavu a ono kaos....
sve je još nedovršeno valjda bude sutra sve u redu.....
ipak dolaze velike face na otvorenje![]()
![]()
ma ipak necu moc doci, tak da mozete i ostavit nedovrseno, nebu bilo velikih faca!
ah kvragu coma pa sve će propast.......
šta ćemo mi bez tebe.......
u znak solidarnosti nemojte ni vi doći
daj fakat kaj os ti od mene pa imam 18 godina???da ga nisam sjebo mogo bi ic sam ,ali to je moja stvar.Poslao: damgol
znači istina je da te tata vozi van strašno.......
takav žigolo a tata ga vozi na dejtove![]()
![]()
u svakom slucaju, ida me tata vozi, bar me ima kam vozit.
@whiteboy fala rec cu to tati ak ce me htjelt slusat nes ej zivcan zadnjih tjedan dana.on je uvjeren da to treba ic kod limara,a auto uopce nije udubljen.
pa prbobaj ti to sam ispolirat, dok on ne gleda, pa ga iznenadi... ali bitno je da je auto čist da ne bi utrljao čestice prašine u lim i samo pogoršao stvar...Poslao: Hrvoje xyz
@whiteboy fala rec cu to tati ak ce me htjelt slusat nes ej zivcan zadnjih tjedan dana.on je uvjeren da to treba ic kod limara,a auto uopce nije udubljen.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo hvala damgolu još jednom, mrak je bilo..Poslao: damgol
došao sam na kavu a ono kaos....
sve je još nedovršeno valjda bude sutra sve u redu.....
ipak dolaze velike face na otvorenje![]()
![]()
Tražio sam te prije odlaska ali si se negdje izgubio..
Inače, lokacija je super sad za ljeto (jest da je jučer padala kiša i da je bilo malo prohladno), blizu je jezera, bolje od baobaba, dio pod vedrim nebom i dio natkriven, stage na jednom kraju (na kojem je whiteboy bio car nekih 3 sekunde), na drugom je kraju nešto kao VIP lounge di su djelili Elle (da, magazin elle) tortu od jagoda i one špagice za mobitele... e da, podobivali smo i limited edition membrship card, pa ćemo se sigurno tamo viđati često....
P.S. e da, a zakaj nema pirana u akvarijima? Jel se to uopće smije uvesti u hrvatsku?
i od mene slijedeći put
, jedino kaj sam popušio membership karticu, popizdit ću...
![]()
kaj wb nije dao pa si moro naci alternativu!?Poslao: gog
jedino kaj sam popušio membership karticu, popizdit ću...![]()
ma nije bio problem, sreli smo tvoju seku pa smo sve sredili![]()
******, bila je doma tada
Da, kod mene doma...
vidim da ste se napusili obadvojica, pitanje je samo cega
lol coma lol
ma frende sredit ćemo nešto..........Poslao: gog
i od mene slijedeći put
, jedino kaj sam popušio membership karticu, popizdit ću...
![]()
ajde dobro, sad mi je malo lakše![]()
da zaboravio sam vam reći hvala kaj ste došli i drago mi je da vam
je bilo ok s obzirom da je kiša padala.....
uskoro će biti playboy party pa ak ste zainteresirani javite![]()
možete i povesti comu al samo ak s njim dođe i seka![]()
hvala tebi kaj si nas pozvao
normalno da smo zainteresirani, kakva su to pitanj?![]()
dogovoreno javim vam za playboy party u srijedu kad saznam kad je točno.......
Ma super je bilo i baš mi je žao kaj te poslije nisam našao, ali sljedeći put sigurno imašPoslao: damgol
da zaboravio sam vam reći hvala kaj ste došli i drago mi je da vam
je bilo ok s obzirom da je kiša padala.....
Zar za to treba uopće pitati??Poslao: damgol
uskoro će biti playboy party pa ak ste zainteresirani javite![]()
A ne, brijem da ne puštaju tinejđere...Poslao: damgol
možete i povesti comu al samo ak s njim dođe i seka![]()
![]()
Još u zatvoru da završimo...
![]()
vidim da vam je bilo dobro vani
ja ću danas u kino.....
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
...s druge strane ja odoh na vrtić-party i nosim 100 litara soka (nadam se da neću zaspati)...
Samo da ne moram plesati kolo i igrati "ide maca oko tebe"...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ma zaleđene babe![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Bookmarks