zbiljski idemo u subotu sto%...
he he
dobro si to rekao
zbiljski idemo u subotu sto%...
sretno dečki.....Poslao: smogovac
zbiljski idemo u subotu sto%...![]()
fala,fala...
otkad je to 100% ? mislim moze sto se mene tice.
pa rekla je maja tako,onda idemo,kaj se buniš sad...pa barit češ,ne boj se...tj. ne brini se...nači ćemo ti tam nekaj domačeg
e ovak smogovac i hrvoje, baš nas ne zanimaju vaše interne spike, za to imate pm
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
a ne fala ...
jucer sam IZASO u skolu na konzultaciej i vidio onu malu crnu koju si mi namjesto.nekak se ponasa ko djete, tam sa nekom frednicom se skrivala na terasi.bezveze.
nis se ja ne bunim, idemo idemo,al brijem da necu moc dobit auto zbog subote.
andrea ,ja se duboko ispričavam
kam idete?!a je kad ste svi iz zg
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Poslao: Hrvoje xyz
a ne fala ...
jucer sam IZASO u skolu na konzultaciej i vidio onu malu crnu koju si mi namjesto.nekak se ponasa ko djete, tam sa nekom frednicom se skrivala na terasi.bezveze.
nis se ja ne bunim, idemo idemo,al brijem da necu moc dobit auto zbog subote.
cujem da si zgrebao auto?!
kak?
idemo negdje na kupu...na viksu od frendice,al ak hrvoju auto stari neda,nigdje ne idemo
aa...aj dobra zabava![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ideš s nama?
pa...aha![]()
![]()
nemaš se kaj bojati,dobri smo ti mi dečkići
"dečkići"
![]()
da sjebo sam ga.odn neko je mene ogrebo najvjerovatnije.zapravo nije ogrebano neg imam sad bjelo na vratiam onak nije bas velko al se vidi.brijem da necu dobit auto,jedino me mozda tata moze otpeljat i dopeljat,ali 30.5 mu je bas rodendan pa mi ga je bed zicat.ici ce anjin marin, njega cemo iskoristit da vozi.
btw znam da nije prilika al je djelomice vezano sa izlascima-jel zna neko nekog dobrog covu ko bi mi to popravio posteno za normalne pare?kazem, nesto bjelo mi je na vratima, vjerovatno boja od tuđeg auta, lim mi nije udubljen.
fala
raspitat ću se...pitat ću oca,možda on zna nekog...i mene kod marina rezerviraj...
Poslao: Hrvoje xyz
.brijem da necu dobit auto,jedino me mozda tata moze otpeljat i dopeljat,ali 30.5 mu je bas rodendan pa mi ga je bed zicat
znači istina je da te tata vozi van strašno.......
takav žigolo a tata ga vozi na dejtove![]()
![]()
pa bolje to nego pješke
kupi polir pastu i nakon pranja (i sušenja) auta probaj to ispolirat. Čuda se daju napravit s polir pastom ako je lim čitav.Poslao: Hrvoje xyz
btw znam da nije prilika al je djelomice vezano sa izlascima-jel zna neko nekog dobrog covu ko bi mi to popravio posteno za normalne pare?kazem, nesto bjelo mi je na vratima, vjerovatno boja od tuđeg auta, lim mi nije udubljen.
fala
sad on-topic.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
..ja ne izlazim na mjesta gdje dolaze ljudi sa ispoliranim autima..![]()
Majstore! Ali ideš tamo di ih peru jogurtima...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
naravno, ko Carrington![]()
Bookmarks